2777
2789
مهم نیست موقع دانشگاه میپوشه فقد و محل کار 🤧 فرهنگیان خیلی سخت میگیرن اصلا

واییی نه دانشگاه به شدت مهمه و خیلی سریع هم حکم اخراج میاد دوست خودم به خاطر عکس نسبتا بی حجابی که توی اینستا گذاشته بود براش چند بار اخطار  اومد گفتن بار دیگه اخطار نیس دیگه اخراج چند نفرم اخراج شدن سر مساله حجاب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی نه دانشگاه به شدت مهمه و خیلی سریع هم حکم اخراج میاد دوست خودم به خاطر عکس نسبتا بی حجابی که ت ...

😬😬😬😬 اصلا ارزش نداره خدایی 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
والا دبیرای ما چند سال پیش بدون چادرم میومدن

آره اونا هم چند سال گذشته دیگه خیالشون راحته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
خداوکیلی

آره 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما روزانه چند ساعت درس میخونین چه کتابای تستی دارید مشاور درسی دارین

من دانشگاهم میرم، باورت میشه هنوز هیچی نخوندم، کتاب تستیم خیلی سبز و..، تو درسی اگر ضعیفه دبیر کمک کنندست، مثل ریاضی که تو انسانی خیلی مهمه، اگر خودش میخونه و می‌تونه برنامه ریزی کنه اصلا نیازی به مشاور نیست، چون الان مشاور درست و حسابی خیلی کم پیدا میشه، ولی اگر نمیتونه خودش اصلا یه مشاور خوب کمکم کنندست

Am my demon.. حسبـی الله، آره
لعنتی اروم اروم بگو اینارو قلبم گرفت😂😂😂

😂😂دیگه باید بدونی اگه نری ۵۰۰ میلیون باید جریمه بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واییی نه دانشگاه به شدت مهمه و خیلی سریع هم حکم اخراج میاد دوست خودم به خاطر عکس نسبتا بی حجابی که ت ...

خداروشکر هیچوقت عکس خودمو نمی‌ذارم از این مساله زخمی نمیشم😁

Am my demon.. حسبـی الله، آره
خداوکیلی

وه حالا منطقه بومی شده فقط شهر خودتی و از همون  انتخاب رشته باید شهر خودت بزنی و فقط هم امکان و شانس قبولی تو بوم و شهر خودت داری خلاصه که از همون اول محل خدمتت  مشخصه 

2810