2777
2789
برو از الان یه پیج بزن مذهبی باشه کلی پاچه خواری کن از الان برو بسیج 😂از هر ارگانی که میری یه برگه ...

بسیج ک کلا اوکیه داداشم بسیجیه تو این فازاس کلی واسم برگه میگیره😂😂😂😂

حیف وگرنه کلی آدم اینجوری قبول شدن ولی خب با چادر برو مصاحبه خواهر من عوق میزنه بعد می‌ره 😂

من از چادر بدم نمیاد، ولی چادری نیستم، اگر انقدر بدش میاد پس چرا میخواد بره؟ من شنیدم دوران دانشجویی بستگی به محل تحصیلت داره که چادر و اجباری کنن یا نه، یا اینکه موقع مصاحبه میگی چادری هستی یا خیر

Am my demon.. حسبـی الله، آره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه صدرصد ولی برا شرایط من و زندگیم و نمیدونم از همه نظر عالیه مخوصا ک متاهلم و عاشق مستقل شدنم ای ...

پس تلاش کن بدستش بیار پیجای انگیزشی فالو کن خود به خود شیر میشی 😂 انشالله موفق میشی 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
واییییی خخخخخخ

😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
من از چادر بدم نمیاد، ولی چادری نیستم، اگر انقدر بدش میاد پس چرا میخواد بره؟ من شنیدم دوران دانشجویی ...

ما دانشگاهمون حتی بچه ها با مانتو رنگی زیر چادر هم مباید باشن  کلا  همه باید مانتو اداری با چادر 

من از چادر بدم نمیاد، ولی چادری نیستم، اگر انقدر بدش میاد پس چرا میخواد بره؟ من شنیدم دوران دانشجویی ...

مهم نیست موقع دانشگاه میپوشه فقد و محل کار 🤧 فرهنگیان خیلی سخت میگیرن اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی نمدونم چی بگم خیلی شرایط عوض شده نسبت به 3 سال پیش فک کنم الان معدل حرف اول میزنه

الان همچی حرف اول و میزنه، کنکور+ معدل+ کنکور فرهنگیان+ مصاحبه🤕

Am my demon.. حسبـی الله، آره
اینحوریه ک کنکور کمتر از معدل مهمه

چند سال نمی‌دونم چند ماه باید مناطق محروم درس بدی😂🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان همچی حرف اول و میزنه، کنکور+ معدل+ کنکور فرهنگیان+ مصاحبه🤕

عزیزم شما روزانه چند ساعت درس میخونین چه کتابای تستی دارید مشاور درسی دارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810