2777
2789
عنوان

زندگیم تموم شدس ترس بعد جدایی با بچه دیونه م کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 48 پست
با تمام وجودم درک میکنم منم همین شرایطو دارم نه محبتی هس نه عشقی نه چیزی فقط تمام تلاشم اینه جلو چشم ...

منم خانوادم فرهنگ جداشدن ر‌و ندارن میدونم جداش م برم سرکوچه داداشم داد و هوار که معلوم نیست کجا میره حتی نزارن خودم برم سرکار اینم یکی از ترس هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بابا از خداشه راحت میره عیاشی

بازم فکراتوبکن هرکسی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه با خانواده مشورت کن سعی کن دخترتو ندی بهش گناه داره این مردا مگه میفهمن بچه چیه چه جوری میخواد مواظبش باشه

منم خانوادم فرهنگ جداشدن ر‌و ندارن میدونم جداش م برم سرکوچه داداشم داد و هوار که معلوم نیست کجا میره ...

منم دقیقا یه بار گفتم میخوام جدا شم خونه جدا بگیرم مامان بابام نفهمیدن چیکارکنن گفتن با آبروی ما بازی نکن و....دیدم جدا شم برگردم اونجا با نگاهاشون با نیش وکنایه هاشون زندگیمو زهرمارم میکنن خودشون به جهنم فامیلم که دیگه نگو... خودشم نمیزاشتن برم سرکار گفتم پس خرج دخترمو میخوام چه جوری بدم فکرامو کردم گفتم بمونم از شوهر بکشم خیلی بهتره باز اینو تا شب که از سرکار میاد نمیبینم وتوخونه راحتم 

ای بابا مشکل شما چیه

شوهرمنم بداخلاقه غر غرو عه فقط به حرف خانوادشه برامن که خرج نمیکنه اصلا من وبچه براش مهم نیستیم فقط راحتی خودش براش مهمه اصلا اتاق خوابمونم جداس رابطه هم نداریم تا حالا یه بار براما دلش نسوخته فقط خانواده خودش وخودش اولویت ان منم به خاطر دخترم موندم درسته هیچ محبتی نداره حتی برا بچه ولی حداقل میگم برا دخترمون خرج میکنه وزیر منت برادرو پدرمن نیس والله خودم خیلی فکر کردم دیدم خونه خودم آرامشم بیشتره طلاق بگیرم نتونم خونه جدا بگیرم به چه درد میخوره

عزیزم میدونم شرایط سختی رو در پیش داریم..ولی قوی باش اگه میتونی درس بخون برو یه رشته خوب که کار توش باشه ...اگه هم نه یه کار پیدا کن کم کم جمع کن وام بردار ..بعد دخترت رو بیار پیش خودت ..بازم میگم سخته ولی نا امید نشو اول خدا بعد همت خودت...برات بهترین ها رو آرزو میکنم

مگه میشه رابطه نداشته باشه .نمیتونی بری سرکار

از اول ازدواجم سرد مزاج بود خیلی سرد مزاج بود انگار اصلا تازه ازدواج نکرده 😑الانم که بعد ۱۰ ۱۲ سال میگم انگارپیرمرده اون سری گفتم برودکتر مشکل داری وفلان اخرش به دعوا ختم شد منم دیگه کاریش ندارم میگم منم انگار طلاق گرفتم شوهر ندارم همینجوری تحمل میکنم

اینا که گفتی از نظر من دلیل برا جدایی نیست از نظر من ایراد نداره شوهر من اگه بود حقیقتا گیر نمیدادم ...

خیانت دلیل نیست ؟ اولین باره یه خان میگه با خیانت مشکلی ندارم خدارو شکر شاید شوهرتون خوبه ولی خیانت زن رو نابود میکنه همش میگم کاش معتاد بود می‌بردم کمپ ولی خیانت یعنی اتمام زندگی

منم خانوادم فرهنگ جداشدن ر‌و ندارن میدونم جداش م برم سرکوچه داداشم داد و هوار که معلوم نیست کجا میره ...

با این وضع اصلا حالا به صلاح نیست جدا شی که صد در صد پشیمونی .بمون و رشد کن تحصیل شغل درآمد داشته باش .شایدم سرش به سنگ خورد و درست شد .نشدم دیگه دست پر جدا میشی

2810