2777
2789

به عقب برگردین کدوم معیارا رو اولیت قرار میدین و باهاش شوهرتونو انتخاب میکنین

تو زندگی مشترک چیا مهمه

از چی پشیمونین توانتخاب همسر.

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تک پسر نباشه

بچه ننه نباشه

وابسته و لوس بار نیومده باشه

خیلی سخته بخوای به همچین آدمی بفهمونی که اولویته اولش بعد ازدواج شما و بچه هاتی نه پدرومادرو خونوادش 

من بودم انتخابم تک پسر نبود

اخلاق 

ادب 

خانواده 

به قول دوستمون خانواده مهم تر

من اگه به عقب برگردم با خانوادش بیشتر معاشرت میکردم تا بیشتر وبهتر بشناسم شاید تصمیمم فرق میکرد

خیلی راجب خانواده تحقیق کنید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خانواده چیش منظورته

همه‌چیزش فرهنگشون، عقاید و تفکرشون از همه مهمتر اون اندازه وابستگیشون به‌هم من چون با عشق ازدواج کردم واقعا دوران نامزدی چشمم و عقلم از کار افتاده بود تو این مسئله..

الان شوهرمو خیلی دوست دارم اما واقعا هروقت میرم پیش خانوادش و تو جمعشون خیلی حس و حال بدی دارم هروقت اونا میام خونه ما یا ما میریم پیششون من و همسرم اکثرا بحث و دعوا داریم..وقتی خودمونیم خوب و خوشیم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

خانواده خیلی مهمه هیچوقت نگو میخوام با خودش زندگی کنم خودش خوبه سالمه فلانه وقتی وارد زندگی بشی خواه نا خواه مشکل خانوادش رو زندگی شمام تاثیر میذاره و اینکه خسیس نباشه از دوره دوستی و اشنایی و اینا ادمی که خسیسه کاااااملا مشخصه دیگهه...پوشش خانواده هاتون خیلی دور ازهم نباشه اجتماعی بودنتون دور از هم نباشه رسم رسوماتون دور از هم نباشه

خانواده و بازم خانواده هیچ‌ چیز به اندازه محیطی که اون شخص توش بزرگ شده مهم نیست 

اگه تاپیکی دیدی که از محتواش خوشت نیومد یا خلاف عقیده تو بود لطفا عقده هاتو تو اون تاپیک خالی نکن اون تاپیک برای درد و دل یا حل یه مشکل زده شده لازم نیست بری خوشمزه بازی در بیاری گلم میتونی در نهایت احترام اون تاپیک ترک کنی اره عزیزم اینجوری خودتم آرامش داری باور کن 😊مامانم بهم یاد داده همیشه خوبی کنم و مهربون باشم اما اگه بخوای واس من کرم بریزی اونوقت نشونت میدم از عمم چی یاد گرفتم اره عشقم الآنم بده ۶۶۶😌😘 خدایا میدونم که از این به بعد فقط خوشبختی در انتظار خودم و خانوادمه ...پس شکرت خدا جونم 🤍✨میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم🙂❤️

2810