2777
2789
عنوان

متاهلا بگین برای انتخاب همسر از همه چیز چی مهمتره

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ایمان دوم اخلاق سوم تحصیلات چهارم پول

پول دیر یا زود میاد اما اگه اخلاقش خوب نباشه و یا ایمانش به راحتی درست نمیشه 

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
2805

هرچقدم خوب باشه عالی باشه بعد یه مدت از متاهلی و بخصوص به دنیا اومدن بچه همون فرد سابق نمیشه

دلیلشم ۹۹درصد مشغله ذهنیشون هست 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

گذشته پسر ولی پسرا مخفی میکنن ادای مثبتارو در میارن ،خودشیفته نباشه، زن ستیز نباشه، خودخواه نباشه ،رفیق باز نباشه،بچه ننه بچه بابا نباشه 

خسیس نباشه،سمی نباشه 

امتحانش کن چون زن بدبخت میشه مردا خیلیاشون نامردن 

یک عده صفر بودن سریع خودشون را جمع کردنیک عده دارن به باد میدن

الان جمع کردن سخته

طوری نیس ک بگی با کارکردن ماشین گرفتم یا خونه گرفتم

الان با کردن بتونی زندگی و خرج بچه رو بچرخونی خیلیه

جنم کار 

خانواده دار 

سالم 

خانواده  خودش خیلی مهمه

اخلاق خوب باشه 

خسیس نباشه 

اوکیییییی این اومد حتی اگه پول نداشت اوکی شوهرم ممن این شرایطش بود ده سال پیش فقط پول کم بود الان پولم خدا شکر داره وضع زندگیم اوکیه 

تک پسر نباشهبچه ننه نباشهوابسته و لوس بار نیومده باشهخیلی سخته بخوای به همچین آدمی بفهمونی که اولویت ...

دقیقا تک پسرا اکثرا زن بدبخت کن هستند و خودخواه و خودشیفته و ضد زن 

2810