2777
2789
عنوان

تیک عصبی و رسپریدون پسرم کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 76 پست
چقدر طول کشید که خوب شد عزیزم؟

دقیق یادم نبست مال ۱۵ سال پیشه ولی پنج شیش ماه بود یادمه که چد حرص خوردم مثلا حتی به مادرم و مادرشوهرم اینا هم گفتم واکنش نشون ندید و چیزی بهش نگین اخه اوائل اونا هم بهش گیر میدادن و بهش یاد اوری میکردن که این کارو انجام نده بعد کم کم یادش رفت الان که دانشجوعه خداروشکر مشکلی هم نداره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پسر من دقیقا دقیقا دقیقا عین پسر شما بود اول پلک بعد گردن و شوهر من اجازه نداد پسرمون ببرم دکتر گفت ...

دقیقا من دیدم انگار یه دوره داره چند تا بچه های اطرافم دیدم فقط نباید بهش تذکر بدی و واکنش نشون

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم ممنون. خیلی حالم بده تحمل اذیت شدن این بچه مثل شکنجه است برام. اگر پیش روانشناس ببرمش حساس نمیشه ...

روانشناس کودک کارش همینه

اضطراب رو درمان میکنه امکان نداره کسی پیشش اضطراب بگیره

بعد روانشناسی که کار کودک میکنه

اتاق کارش و... حالت پزشکی نداره که بچه بدش بیاد یا بترسه

روپوش سفید و.. هم نمیپوشه 

سعی کنید روانشناس کودک خیلی معروف و خوب پیدا کنید

توی مرکز معتبر

2805
اتفاقا اگه یاد بگیره با همه دوست باشه برای آرامش خودش بهتره اونجوری که دائم تو استرس هست بچه استرس ت ...

متاسفانه اصلا با خانمم همسو نیستیم . ایشون بیشتر درگیر کار و شغلشو دوستاشو جلساتشه. با کوچکترین اشتباه پسرم سخت تنبیهش میکنه بیشتر مواقع هم بچه رو تنها میسپره به این و اون . 

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
سلام اقا هستم خانوم فرزندتون هیچ مشکل ناراحت کننده ای نداره میلیون ها متر سیستم عصبی داری میلی متریش ...

من پدرش هستم

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
این علائم و تیک رو قبل از مدرسه هم داشت؟مادرش پیشش هست؟احساس میکنم تیکش به خاطر اضطراب و ترس دوری از ...

خیر صبح تا ظهر که مدرسه است ، مامانشم سر کار. ماور خانمم میره دنبالش. من خودم سعی میکنم بیشتر روزا مرخصی بگیرم برم دنبالش بیارمش محل کار خودم. 

فقط محیطو براش شاد و اروم نگهدارید ویتامین بکمپلکس براش بگیرید با ویتامین ث جویدنی ۲۵۰ هر روز بخوره ...

ای کاش میشد. خانمم یه شدت کم تحمل پرخاشجو و عصبیه 

روانشناس کودک کارش همینهاضطراب رو درمان میکنه امکان نداره کسی پیشش اضطراب بگیرهبعد روانشناسی که کار ...

ممنون 

متاسفانه اصلا با خانمم همسو نیستیم . ایشون بیشتر درگیر کار و شغلشو دوستاشو جلساتشه. با کوچکترین اشتب ...

یعنی ایشون حتی ملاحظه ی شرایط پدرتون رو نمیکنن؟

براشون مهم نیست که محیط زندگی پسرتون رو طوری فراهم کنن که پسرتون زودتر بهوبود پیدا کنن؟

من پدرش هستم

عزیز دل برادر راستیش من میگفتم تو مدرسع دنبال ریشه استرسش بگرد پسامای جدیدتو که خوندم ننیدونم چی بگم والا پنله بچه مخصوصا پسر مادرشه اگر تنها پناهش عصبی رفتار بکنع کار سختع 

یعنی ایشون حتی ملاحظه ی شرایط پدرتون رو نمیکنن؟براشون مهم نیست که محیط زندگی پسرتون رو طوری فراهم کن ...

چی بگم .پارسال ارشد قبول شد همه زندگیش شده دانشگاه و دوستاش جدیدان هم از طریق همون دوستاش رفته تو یک شرکتی همه هوش و حواسش رفته. با این که بارها بهش گفتم بیا برای اشکان وقت  بزاریم و کاراتو کم کن اصلا قبول نمیکنه میگه میخوام مستقل باشم. من دوجا کار میکنم که مشکل مالی نداشته باشه ولی به شدت ادم مستبد و لجبازیه

چی بگم .پارسال ارشد قبول شد همه زندگیش شده دانشگاه و دوستاش جدیدان هم از طریق همون دوستاش رفته تو یک ...

خیلی ناراحت شدم برای پسرتون که مادرش اونجور که باید مادری نمیکنه براش

ولی خوشحالم که اشکان جان پدری داره که براش هم مادری میکنه هم پدری

انشاءالله خوشبختیش رو ببینید

خیلی ناراحت شدم برای پسرتون که مادرش اونجور که باید مادری نمیکنه براشولی خوشحالم که اشکان جان پدری د ...

ممنون

پسرم تشخیص اوتیسم خفیف گرفته ۶ ماهه شبی نصف قرص رسپریدون میخوره. بنظرم عوارضی نداشته رفتاراش کنترل ش ...

پسر منم یکی تشخیص اوتیسم خفیف داده و یکی تاخیر و نقص توجه

من نصف رسپریدون ۱ میلی گرم صبح میدم نصف شب

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
2810