2777
2789
عنوان

تیک عصبی و رسپریدون پسرم کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 76 پست
بهتر بود اول بچه رو به یه روانشناس کودک نشون میدادی اگر لازم بود خودشون شما رو به یه روانپزشک معرفی ...

گلم پسر اسی تیک گرفته و با دارو فقط خوب میشه . شما کار خوبی کردی بله بچه شما نیاز ب روانشناس داره 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر بچه ها دچار این تیکا میشن 

من جفت بچه هام تیک داشتن (البته باهم نه) دخترم تو سن ۵سالگی تیک گرفت هر چند ثانیه جلوشو (ناحیه ی تناسلیش) رو میخاروند منم فک میکردم عفونت گرفته کلی آزمایش داد گفتن عفونت نداره پیش دکتر زنان بردمش بهش پماد داد ولی بازم خودشو میخاروند همه بهم میگفتن لابد لباس زیرش اذیتش میکنه یا آلرژی داره ولی هیچکدومش نبود تا اینکه یه نفر بهم گفت تیک عصبیه با محبت و توجه اون تیکش خوب شد دوباره یه مدت بعد هر چند ثانیه از گلوش یه صدایی در میورد😬😂که دوباره ترسیدم فک کردم لابد گلوش ایراد داره یه دکتری هم خیر ندیده بهم گفت احتنال زیاد ریه هاشه😐بعد یادم اومد که احتمالا اینم تیک باشه...پسرمم یه مدت لکنتزبان گرفت یه مدتم یکسره پلک میزد... راهش اینه محبت کنی جو خونه آروم باشه تنش نباشه دعواش نکنی تا خوب بشه

2805
گلم پسر اسی تیک گرفته و با دارو فقط خوب میشه . شما کار خوبی کردی بله بچه شما نیاز ب روانشناس داره

خب میگم شاید بچه از چیزی رنجیده یا یه اتفاقی افتاده

شاید روانشناس بدون دارو با صحبت حلش کرد

عزیزم بچه من سه چهار ساله بود همین مشابه رو داشت چشماشو فشار میدا بعد دهنشو یه طرف کج میکردچند سال پیش بردم پیش پزشک خانواده گفت از من میشنوی هیچی دکتری نبر که فقط قرص اعصاب بهش میدن به مرور بدتر میشه و باید هی قرص بدی فقط حواسشو پرت کن و محیط خونه رو براش اروم کن و خودت رو بی خیال نشون بده باور میکنی از وقتی من خودمو زدم به بی خیالی کم کم یادش رفت الان تاپیک شما رو دیدم یادم افتاد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

فقط محیطو براش شاد و اروم نگهدارید ویتامین بکمپلکس براش بگیرید با ویتامین ث جویدنی ۲۵۰ هر روز بخوره درست میشه من خودم یک مدت عصبی بودم و چشم چپم می‌پرید دکتر فلوکستین داد نخوردم همین دوتا ویتامین منو درمان کرد کنارش آب طالبی و آب هویج و آب سیب هم بدین که مملو از ویتامینهای مختلفه

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
عزیزم بچه من سه چهار ساله بود همین مشابه رو داشت چشماشو فشار میدا بعد دهنشو یه طرف کج میکردچند سال پ ...

دقیقا دکتر پسر منم همین گفت از موقعی ک خونه براش آروم کردم و بیخیال شدم خوب شد هیچ دارویی هم ندادم میگن باید نوار مغز هم بگیری و اینا خطرناکه ولی من اینکارا نکردم 

خب میگم شاید بچه از چیزی رنجیده یا یه اتفاقی افتادهشاید روانشناس بدون دارو با صحبت حلش کرد

والا من طبق تجربه ای ک پیش اومد گفتم ک فقط با دارو خوب میشه . روانشناس ب مورد ما ک دقیقا پلک زدن و مینیک صورتشو عوض میکرد ارجاع داد دکتر دیگه ک دارو بده . 

اسی ترسیده حالشو درک میکنم ولی کاش همه دردها با دارو درمان میشد 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
2810