2777
2789
عنوان

تیک عصبی و رسپریدون پسرم کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 76 پست
خیلی لحظه های بدی رو تجربه میکنم ، دیگه کم آوردم

میدونم برای هرمادری خیلی سخته اماخودت رواذیت نکن شوهر منم بیش فعال بوده دارونخورده الان هم عصبیه هم پرخاشگر بهتربودتوبچگی درمان میشدکه متاسفانه خانواده آگاهی نداشتن شمابهترین تصمیم روبرای بچت میگیری چندوقت داروخوردن بهترازخدای ناکرده مشکلات بزرگتره شمام برای اینکه خیالت راحت بشه باروانشناس کودک مشورت کن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

دکتر خاصی بلده کسی معرفی کنه

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم برای هرمادری خیلی سخته اماخودت رواذیت نکن شوهر منم بیش فعال بوده دارونخورده الان هم عصبیه هم ...

من پدرش هستم 

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
هردو تو مدرسه بهش گفتن چشمکی مسخره اش کردن ، دارو رو هم میترسم اذیت بشه تا میام مشقاشو کار کنم باهاش ...

ببین شما باید پسرت رو قوی بار بیاری

اول اینکه با معلمش صحبت کن که با بچه هایی که مسخره کردن صحبت کنه خصوصی 

و تذکر جدی بده و بگه اگه تکرار کنید برخورد جدی میشه باهاتون 

بعد اینکه با پسرتون صحبت کنید و بگین مشکل خاصی نداره به هیچ وجه.حتی بگین من خودمم بچه بودم اینطوری شدم خوب شدم و اگه کسی چیزی گفت و خندید ناراحت نشو تو پسر باهوش و قوی هستی.کسی که میخنده بهت حسودی میکنه که به اندازه ی تو باهوش و باادب نیست

خودتون زبون پسرتون رو بهتر میدونین

2805

فلوکستین بیشتر عوارض داره یا رسپریدون

ببین شما باید پسرت رو قوی بار بیاریاول اینکه با معلمش صحبت کن که با بچه هایی که مسخره کردن صحبت کنه ...

ممنون. خیلی باهاش حرف میزنم که بیخیال باشه ولی متاسفانه خانمم خیلی میندازش تو رقابت و کل کل با بچه ها و به هیچ عنوان قبول نداره که این کارا باعث استرس بچه میشه....

وای ببخشیدمتوجه نشدم عذرمیخوام

خواهش میکنم. خیلی پسر مظلومیه 

چشم ممنون. خیلی حالم بده تحمل اذیت شدن این بچه مثل شکنجه است برام. اگر پیش روانشناس ببرمش حساس نمیشه ...

نه اگه روانشناس خوبی باشه مثل دوست باهاش برخورد کنه خوش بهش بگذره خوششم میاد

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

حتما از يك روانشاس كودك كمك بگير

ريشه بابي بشه

علت رواني داره يا زيست شناختي.

كيلينك اتيه درخشان ذهن (سرچ كن) ونك

ببر اونجا

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ممنون. خیلی باهاش حرف میزنم که بیخیال باشه ولی متاسفانه خانمم خیلی میندازش تو رقابت و کل کل با بچه ه ...

اتفاقا اگه یاد بگیره با همه دوست باشه برای آرامش خودش بهتره 

اونجوری که دائم تو استرس هست بچه 

استرس تشدید میکنه تیک رو میدونین که 

2810