2777
2789
عنوان

تیک عصبی و رسپریدون پسرم کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 76 پست
خیلی ناراحت شدم برای پسرتون که مادرش اونجور که باید مادری نمیکنه براشولی خوشحالم که اشکان جان پدری د ...

امیدوارم روزی برسه که دختر و پسرا به این موضوع ایمان بیارن که برای ازدواج و فرزند آوری فقط بلوغ جسمی و جنسی کافی نیست و بلوغ فکری ، مسئولیت پذیری و تعهد خیلی خیلی خیلی مهم تره 

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
مغز و اعصاب کودکان همون نزدیک مفید دکتر محولاتی رو خیلی تایید میکننروانپزشک کودکان هم کتایون خوشابیک ...

ممنون از شما

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.