2777
2789
عنوان

جای من باشین با این پسر ازدواج میکنین❓⁉️‼️❔❗❓⁉️❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رابطه با یه پرستار بودی ؟ پیشنهاد دوستیبود یا ازدواج ؟ میگم من روستاییم پیر تو دانشگامون هست پرست ...

بله اکسم پرستار بود (البته دانشجوی پرستاری بگم بهتره فعلا عرصه ایم)ببین محیط بیمارستان جوریه ک زیاد خواستگار پیدا میشه ولی من چون تو رابطه بودم قبول نمیکردم ک الان میفهمم چقدر اشتباه کردم سه سال عمرمو هدر دادم

2805
نمیدونم دودلم مامانم میگه تا یه سن خواستگار خوب میاد نگرانم میکنه

اگه دو نفر همدیگه را خیلی دوست داشته باشن اصلا فرصت فکر کردن هم ندارن

یکهویی همدیگه را پای سفره ی عقد می بینن

مورد قبلی که سر کاری بوده

این‌ هم خیلی جدی باشه دلت را هر جور باشه به دست میاره

ولی خودم مخالف ازدواج زیر  ۲۵ سال هستم

نظر شخصی من است نمیگم علمی است و ...

بله اکسم پرستار بود (البته دانشجوی پرستاری بگم بهتره فعلا عرصه ایم)ببین محیط بیمارستان جوریه ک زیاد ...

وای من از ترم دیگه میرم بیمارستان خواستگار خوب بیاد قبول میکنم 😁

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

اگه دو نفر همدیگه را خیلی دوست داشته باشن اصلا فرصت فکر کردن هم ندارنیکهویی همدیگه را پای سفره ی عقد ...

ولی من دوسدارم منطقی باشم تو رابطه قبلیم با اینکه طرف هیچی نداشت من متعهد بودم بهش دیگه فرصت اشتباه ندارم

وای من از ترم دیگه میرم بیمارستان خواستگار خوب بیاد قبول میکنم 😁

عزیزم😅شاید باورت نشه بیشتر از پسرا پرستارای خانوم یا خود مریضا یا همراهاشون ازم تعریف میکردن و برا پسراشون خواستگاری میکردن ،سعی کن سنگین باشی تو محیط بیمارستان چون محیطش واقعا سمه یذره خانوم و سنگین باشی رو هوا میزننت

عزیزم😅شاید باورت نشه بیشتر از پسرا پرستارای خانوم یا خود مریضا یا همراهاشون ازم تعریف میکردن و برا ...

اره به نظرم تو هم خواستگارتو قبول کن صادق باشیم باهم پسرای پرستار  و دکتر دورشون شلوغه و دقت کردم زیادی چششون میچرخه و خیانت میکنن همون بهتر کادر درمان نباشه 😉پولدارم هست دیگه چی میخوای ؟ من بودم قبول میکردم

عزیزم😅شاید باورت نشه بیشتر از پسرا پرستارای خانوم یا خود مریضا یا همراهاشون ازم تعریف میکردن و برا ...

قول میدم سنگین باشم 😂

2810