2777
2789
عنوان

خانومای خیاط یه لحظه میاید لطفا🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست
خودتون خیاط هستید؟ پس چرا همه جا شنید یک متر و بیست برای شلوار کافیه؟

اون برای افراد سایز 38الی 42هست اونم برا شلوار پارچه ای بیرونی برا تو خونه ای باید گشاد تر باشه یه متر و بیست برای سایز36تا نهاید 40جوابه چهل هم مگه مرغک بزنی

اون برای افراد سایز 38الی 42هست اونم برا شلوار پارچه ای بیرونی برا تو خونه ای باید گشاد تر باشه یه م ...

آها مرسی عزیزم ♥️ 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اورانیوم چجوریه؟

برو تو پیجش یا سایتش تو گوگل سرچ کن زرین کفاش سایتشون میاره

خودش کامل توضیح داده

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
برو تو پیجش یا سایتش تو گوگل سرچ کن زرین کفاش سایتشون میارهخودش کامل توضیح داده

آها باشه عزیزم مرسی

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
منظورتونو از اینکه پشتش چه شکلیه نفهمیدم میتونید عکس بفرستید؟

عکس نمیاد 

پشتش مستطیله 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

اندازه اش گشاده؟ ولی متوجه نشدم یعنی میخواید از آستینش یقه بدید؟

استینشو بدم بالاتر

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

فکر کنم بشهداخل لباس آستر داره؟ یا فقط سجاف و زانفیکس و ایناست؟

استر و جیب داره اونارم باید بشکافم

کلا کار سختیه