2777
2789
عنوان

بنظرتون الان حق با اونه

67 بازدید | 7 پست

ساعت هشت صبح بهم پیام داده سلام صبح بخیر شارژ نداشتم جوابشو ندادم بعد اونم حتی ی زنگ نزد 

تازه آقا ساعت یک ظهر یادش افتاده زنگ بزنه منم جواب ندادم 

بعد خودم نیم ساعت پیش بهش زنگ زدم اینا پرسید از چند بیداری گفتم هفت صبح بعد گفت کجا بودی پیام ندادی گفتم شارژ نداشتم گفت زنگ زدم چرا جواب ندادی گفتم همینجوری

بعد گفت باشه منم هروقت عشقم بکشه بهت زنگ میزنم گوشیو روم قطع کرد😐

خیلی بچس آخه این بچه بازیها چیه واقعا

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم تو بچه تری از اونخب لابد فک کرد خوابی که زنگ نزد بعدشم که زنگ زد دیگ مطمئن بود تاالان بیدار شد ...

خب من همیشه بهش گفتم وقتی بیدار شدی زنگ بزن پیام نده 

گفت خب خابی گفتم تو کاریت نباشه بیدارم بعد گفت باشه ازین ب بعد زنگ میزنم بهت 

ولی خب زحمت ب خودش نداد امروز ی زنگ بزنه

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

خب من همیشه بهش گفتم وقتی بیدار شدی زنگ بزن پیام نده گفت خب خابی گفتم تو کاریت نباشه بیدارم بعد گفت ...

شاید واقعا شرایطش اوکی نبود زنگ بزنه یا اصلا حوصله نداشت

من خودم اگه تو رابطه باشم بخواد سراینچیزا بحث کنه واقعا غیر قابل تحمل میشه واسم

البته بستگی به بقیه کارای طرفم داره اگه همه چیزش میلنگه تو رابطه اره به این ی موردم گیر میدم ولی اگ واقعا بدونی دوسِت داره سعی کن بااینچیزا قهر نکنی