دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سینگلی خیلی بهتر از زندگی با یه مرد عوضیه که مجبوری تحملش کنی و ازش جدا بشی عزیزم ببین چند تا خانم متاهل درروز تاپیک میزنن و خون گریه میکنن به خاطر خیانت یا اخلاق بد همسراشون و بدبخت اونایی که دل از بچه هاشون نمیکنن که جدا بشن پس ناشکر نباش و از تنهاییت لذت ببر
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
دختر یه جوری گفتی سنم خیلی بالاست ازدواج نکردم سر کار نرفتم و اینا گفتم دیگه داری با عصا راه میری
زیاد تو اجتماع باش خودت هم برو بگرد یه کار مناسب پیدا کن از لحاظ مالی مستقل شی نگران هم نباش دورو اطراف من خیلی ها دیدم سی و سه سی و پنج سالگی ازدواج کردن دختر بودن
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
و میگن استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق برای پیدا شدن شغل خوبه
لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سوره بقره هم یه خانمی تو زیارتگاه بهم گفت تا یکسال هر روز خوند زندگیش خوب شد
و آیت الکرسی و چهارقل هم خوبه برا باطل شدن سحر و جادو و سنگینی
لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭