2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست
به دوستت بگو به نظرم باید بدونه نظرتون را و با شما که چنین دیدگاهی داری رفت و آمد نکنه کلا .

از خدامه نیاد متنفرم ازش سر تا بالای سگشو لیس میزنه حالم بهم میخوره اه اه 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا عزیزم چون دکتری فکر میکنی خیلی باشخصیتم هستی چیز بدی نگفت اسی خوشش نمیاد ت خودت نشده ت زندگیت ا ...

خوشش نمیاد نیاد تو سایت فرهنگشون جار بزنه محترمانه به دوستش بگه فکر نمی‌کنم دوستشم تمایلی به اومدن به خونش داشته باشه

اونجا قفل شد دیشبااااهنوز نیوفتادن🤣تتوی تو چطوریه؟راستی ترنج جانم میشه پیج اینستاتو داشته باشم🥲

اااا قفل شد تاپیک؟ 

خداروشکر ک نیوفتادن😁

تتوی من یه طرفش منهدم شده رنگش قاطی شده 😂😂🤣🤣

اینستا خیلی فعالیت ندارم قربونت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2805
خودمم تصور کردم😂😂😂😂🌚

😂😂🤣🤣🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم من گربه دارم مثل دسته گل تمیزه و حموم میبرمش سگ هم خونه فامیلا اکثرا دارن اونام انقد تمیزن که ...

همینجور ک شما نظرتو‌گفتی منم نظرمو گفتم عزیزم😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیزم من گربه دارم مثل دسته گل تمیزه و حموم میبرمش سگ هم خونه فامیلا اکثرا دارن اونام انقد تمیزن که ...

گربه با سگ فرق میکنه

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

خانوما آقایون

من خودم خرگوش و پاکوتاه دارم

اینو باید قبول کنیم هستن کسایی ک ب شدت از اینکه ی پاکوتاه تو خونه باشه بدشون میاد هرکسی هم نظر و عقاید شخصی خودشو داره

من ب شخصه اصلأ حرف ک مریضی میاره نجسه کثیف این جور حرفا برام مهم نیس و کار خودمو میکنم عاشقانه عاشق پاکوتامم

این قبول کنیم اگه پت خونگی مون برای ما از هر چیزی مهمتره بقیه شاید باورشون نشه

چون اون عشق و ندیدن

شایدم دیدن و براشون مهم نیس

اما این ک پاکوتاه مونو ببریم خونه کسی دیگه باید بدونیم طرف آیا موافق یا ن ک بیشتر می بینم همین ک تو خونه خودمون داریم باید جواب پس بدیم چ برسه ببریم خونه کسی

روم نشد باهاش رودروایسی دارم اجازه نگرفت گفت میخام سگمم بیارم ینی من چ اجازه بدم چ نه اون کار خودشو ...

زنگ بزن بگو کار مهمی برام پیش اومده خونه نیستم همین .

کساییکه حیوان خانگی دارن به شدت بهش وابسته ان بخصوص ایشون که می گه بچم.

2810