2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست
عزیزم موی سگ تاحالا کسیو نکشته ولی موی انسان میکشه🤣اونم خدا خلق کرده درست نیست احساس برتری زیاد کنی ...

احساس برتری چیه بابا

شمام از اون ور بوم افتادینا

معلومه که انسان از سگ بالاتره

و موی سگ باعث نجاسته

درسته اونم افریده خداست ولی اینطور که شمام شکست نفسی میکنی نیست

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
فعلا هر چی عفونت و ایدز و زگیل تناسلی و هپاتیت و سل و امراض خطرناکه از آدم به آدم منتقل میشه حواست ...

شما تاصبم دلیل نیاری من پای عقاید خودم هستم گلم خودتو خسته نکن پس

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس برتری چیه باباشمام از اون ور بوم افتادینامعلومه که انسان از سگ بالاترهو موی سگ باعث نجاستهدرست ...

پلک هات بهتر شد؟ 🫠🙃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم من گربه دارم مثل دسته گل تمیزه و حموم میبرمش سگ هم خونه فامیلا اکثرا دارن اونام انقد تمیزن که بوی مواد شوینده میدن هم لباسشون هم خودشون قرار نیست تویی که ازشون متنفری بیایی بگی بوی بو و گوه میدن.

برو خودتو پیش طرفت خالی کن نه اینجا.

کردستان✌🏼🕊️
2805
ایشون با چه سندی داره این حرف و میزنه؟ دکتر زنان و زایمان یا رئیس بیمارستان؟ یه چیز یادگرفتن افتاده ...

مگه من گفتم شما نگه ندار شما اختیار خودتو داری عزیزم😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

تو این سن مادر دو تا بچه ای ولی یه توان نه گفتن نداری.خیلی راحت بگو شرمنده من و همسرم‌با حیوون تو خ نه مشکل داریم گفت تنها میمونه بگو اگر میخوای بیا یه فکر برا سگت بکن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من خودم دکتر شوهرم دکتر خونمون مثل ماه میدرخشه دوتا گربه تو خونه دارم خواهرمم گربه داره سگ هم داشت ...

گسی نگفت گربه

خانوم دکتر اتفاقا گربه اشکالی نداره تو خونه نگهداریشم خوبه ولی سگ از نظر اسلام نگه داشتنش تو خونه ممنوعه حالا تو حیاط هم یچیزی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
پلک هات بهتر شد؟ 🫠🙃

اونجا قفل شد دیشباااا

هنوز نیوفتادن🤣

تتوی تو چطوریه؟

راستی ترنج جانم میشه پیج اینستاتو داشته باشم🥲

من خودم دکتر شوهرم دکتر خونمون مثل ماه میدرخشه دوتا گربه تو خونه دارم خواهرمم گربه داره سگ هم داشت ...

مثلا عزیزم چون دکتری فکر میکنی خیلی باشخصیتم هستی چیز بدی نگفت اسی خوشش نمیاد ت خودت نشده ت زندگیت از چیزی خوشت نیاد

ی صلوات مهمونم کنین لطفا

فعلا که هر چی عفونت و ایدز و زگیل تناسلی و کثافات و سل و امراض خطرناک از آدمها به آدم منتقل میشه شما زیاد نگران مریضی سگ و گربه نباش اونا خیای تمیزتر از اکثر آدمهان .

2810