2777
2789

چه غلطی کردم مادر شدم 😭😭😭 خدایا کمکم کن کم آوردم پنج ماهه خواب ندارم یه مدت کوتاه خوب شده بود بعد شبها بدبختی ۱۲ میخواید تا ۶ صبح دوباره شده مثل اوایل نوزادی نصفه شب بیدار میشه شیر میخوره بعد نمیخدابه میپره به زور میخوابونمش دندونم درد میکنه آخه من چیکار کنم 😭😭😭هر شب  که باید دو ساعت بندازم رو پام ساعتهااااا تکون بدم بزارم زمین پامیشه دوباره تکون  وز ها هم که هی بشین پاشو دارم عصبی ام کمک ندارم نه خواهر نه مادر دارم افسزدگی میگیرم فقط شوهرم خونه باشه یه  دو ساعت کمکم کنه همین😭😭

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببین مشکلش چیه 

کولیک داره؟

دل درد داره؟

نفخ داره؟

یه مشکلی داره ک نمیخوابه

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
2805

اخی عزیزم خیلی سخته نی نی منم پنج ماهشه اما خدارو هزارمرتبه شکر من بخوابم اونم میخوابه من بیدارشم اونم بیدارمیشه حتی ظهرا.

اسی چراگهواره واسش نمیگیری

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️

تاپیک های اول منو ببینی همش گله وشکایت ازبیخوابی دخترمه

انقدزود گذشت که باورم نممیشه کلاس دوم شده

دلم برای نوزادی هاش و بچگیش تنگ‌شده

عذاب وجدان میگیرم گله میکردم یا بد خلقی

خیلی زودمیگذزه تحمل کن

یاعلی
منم الان همینم یه نوزاد دو ماهه دارم رو پام دارم تکونش میدم منم خسته شدم همشم دعواش میکنم ولی نمیخوا ...

کار خوبی نمی کنی اون خودش بیشتر از تو دوست داره راحت بخوره وبخوابه بچه رو اذیت نکن چون فقط با دعوای تو اون می ترسه همین

کار خوبی نمی کنی اون خودش بیشتر از تو دوست داره راحت بخوره وبخوابه بچه رو اذیت نکن چون فقط با دعوای ...

دست خودم نیست خسته شدم 

میزارمس زمین گریه میکنه 

هعی باید رو پا تکونش بدم 

درد داشته باشه میفهمم گریه هاش فرق داره این آلان فقط الکی بهونه. میگیره

تاپیک های اول منو ببینی همش گله وشکایت ازبیخوابی دخترمهانقدزود گذشت که باورم نممیشه کلاس دوم شدهدلم ...

وای خدا کنه زود بگذره دلتنگی بکشم بهتره تا بیخوابی روانی شدم حسرت یه خواب عمیق و راحت دارم یه خواب که تا اونجا دلم میخواد بخوابم به زور گریه بچه بیدار نشم😭

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
دست خودم نیست خسته شدم میزارمس زمین گریه میکنه هعی باید رو پا تکونش بدم درد داشته باشه میفهمم گریه ه ...

اون اصلا نمی فهمه بهونه الکی چیه لطفا بجای درک رو دردش درد نیار گلم تو مادرشی برا تو ناز نکنه برا کی ناز کنه

من بودم یکم ارامش بخش میریختم بخابه من یکی بخاطرصرع نمیتونم بیخوابی بکشم چطوری مادرشم یکی بهم بگه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم الان همینم یه نوزاد دو ماهه دارم رو پام دارم تکونش میدم منم خسته شدم همشم دعواش میکنم ولی نمیخوا ...

منم دعواش میکنم گاهی دیوونه میشم ولی اصلا حالیش نمیشه که 

2810