2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ب شما فحشی دادم حرفی زدم عزیزم بی احترامی دیدی از من😐😐😐😐😐

یبار دیگه چیزایی که نوشتیو بخون

منم نگفتم فحش دادی

در ضمن اون خانم بهت اطلاع داد که اگه بدت میاد بگی نیارش.این مشکل شماس که قدرت نه گفتن نداری پس الکی به اون بنده خدا توهین نکن

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

شما با چه استنادی داری میگی که موی سگ ناباروری میاره؟ اگه اونجوری بود که هرکی سگ و گربه داشت بچه ندا ...

وقتی میگن فلان غذا و.اشعه و...باعث سرطان میشه به این معنی نیست هرکی استفاده کنه قطعا سرطان میگیره..احتمال ابتلا منظورشونه

پارسا پسرمامان😍
2805
ناباروری نمیارهحرف غیر علمی نزنیدسگ های بی صاحب و گریه های بی صاحب بیماری انگلی میدن به انسان که کرم ...

عزیزم خودم از زبان ی دکتر شنیدم😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
من مغرور نشدم اصلا تو فاز مغرور بودن نیستم خیلیم خاکیم اتفاقا یکی دوس نداره سگ تو خونش بیارن جرمه مگ ...

خب بنده ی خدا زنگ‌ زده بود روراست میگفتی نیار بچه‌هام‌ میترسن، آلرژی دارن، خودم و همسرم‌ بدمون میاد و.... فوقش‌ نمیومد دیگه‌

قدرت نه گفتن نداشتی الان اومدی‌ پشت سرش‌ حرف میزنی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مردم ایران هر کثافاتی رو به طبیعت و جامعه تحمیل کردن اوج بد ذاتی و زیر آب زنی نسبت به هم دارن دشمنی عجیب با حیوانات هم دارن واسه همینه اکثرا بلا و بدبختی زیاده براشون  من نمیدونم اینا کیان پوشک بچه و کثافات تو طبیعت رها میکنن بعد میان میگن حیوان چندشه .

اگر ذات و درون و بدخواهی خیلی آدمها که میان خونت رو بدونی ترجیح میدی هزار تا سگ بیاد خونت یه آدم نی ...

وا چه ربطی داره 😐خب از سگ خوشش نمیاد!

شما چجور ادمایی هستین ؟

هرچی شما دوسدارینو بقیه هم باید دوس داشته باشن؟

شاید اصلا حساسیت داره 

شاید وسواس داره 

اقا اصلا بچه کوچیک داره نمیخواد سگ بیاد تو خونش

یه کلمه یادگرفتین میبندین به ریش همه خفه شون میکنید 

دوستان حیوون خونگیتون فقط برای خودتون عزیزه ! بقیه موظف نیستن تحملش کنن

برا خودت متاسف باش بله من حیوان ستیزم هرجور عشقته فکر کن من نمیتونم سلامتی خونوادمو بزارم پشت ک و ن ...

فعلا هر چی عفونت و ایدز و زگیل تناسلی و هپاتیت و سل و  امراض خطرناکه از آدم به آدم منتقل میشه حواست به آدمها باشه حیوان مریضی نداره که بتو و بچه هات بده .

عزیزم کاملا رک و راست بگو که دوست ندارم.

من خودم گربه دارم هروقتم بخوام ببرم مهمونی چون بیشتریا سگ و گربه دارن فامیلامون چیزی نمیگن.ولی تاحالا شده خونه کسی میزبان مخالف باشه.گربمو نبردم باخودم ناراحتم نشدم

کردستان✌🏼🕊️
وقتی میگن فلان غذا و.اشعه و...باعث سرطان میشه به این معنی نیست هرکی استفاده کنه قطعا سرطان میگیره..ا ...

ایشون با چه سندی داره این حرف و میزنه؟ دکتر زنان و زایمان یا رئیس بیمارستان؟ یه چیز یادگرفتن افتاده تو دهنشون هی میگن سگ ناباروری میاره سگ فلانه، بابا تو سگ دوست نداری دلیل بر این نمیشه که هزارتا ایراد بذاری رو حیون خدا، یکی حال میکنه ده تا نگه میداره

2810