2777
2789

نامزدم یه رفیق خیلی فابریک داره که شغلش هکر گوشی هست من تازگی ها متوجه شدم که پیام ها و شماره های که به من تماس میگیرن شنود میشه خیلی ناراحت شدم 

مثلا اگه دختر خاله من بهم پیام داد و بگه بیا فردا بریم بیرون نامزدم زنگ میزنم میگه من میدونم فردا با دختر خالت میخای بری بیرون 

چیکار کنم من ؟ 

تو گوشش هم یه چیز مخفی گذاشته که صدای اطرافیان پر می‌کنه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

بهش بگو

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
برو بده گوشیتو فلش کنن ، این نامزد هم بدردت نمیخوره کات کن همینجا والا بدبخت میشی

وضع مالی خوبی داره ولی چرا رفته تو اطلاعات ؟ بهش میگم رفتی اطلاعاتی شدی ؟ میگه نه 

اگه نه پس چرا داخل گوشش یه چیز گذاشته صدا اطرافیان پر کنه 

وایییی عجب ادمیه 😂😂😂 خدایاا این مدلشو ندیده بودممم بنظرم کات نکن فقط اروم اروم دلیلشو سعی کن بفه ...

بخدا منم این مدل ندیده بودم 

جات بودم بهم میزدم ازشم شکایت میکردم ادم شکاک تا ایت حد مریضه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
2810