2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بگو نماز میخونیم بچهام میترسن گریه میکنن سگتو نیار

یا بگو آلرژی داریم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
میگفتم ببار🥺🥺🥺🥺

خب دلیل نمیشه همه مثل شما فکر کنن عزیزم😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2805
شما میدونی ی موی سگ اگه خورده بشه ناباروری میاره ینی شما سگ رو از انسان بالاتر میدونی؟؟؟؟؟و چون سگه ...

شما با چه استنادی داری میگی که موی سگ ناباروری میاره؟ اگه اونجوری بود که هرکی سگ و گربه داشت بچه نداشت، یا کله خارجیا نسلشون منقرض میشد، بسه دیگه وقتی میخواید یه حرفیو بزنید با سند بزنید، ولی شماها یه چیز میشنوید همونم همه جا تعریف میکنید

منم چیزیو از انسان بالاتر نمیدونم، ولی انسانم از چیزی بالاتر نمیدونم، بهتره شما هم مغرور نشی به خودت چون هرچی باشی تهش یه اسکلت ازت میمونه

من نبودم گفتم ک آها همونی که برا رابطه گفتن پز دادی

نخیر بازم اشتب گفتی گلم یکم بیشتر دقت کن تو خوندن تاپیکا😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

پیام بده.. خودتون قدمتون برچشم..ولی عذرمیخوام لطفا سکتون رو بدین یه نفر دوسه ساعتی نگهداره. شوهرم حساسه..هیچ خیوون خونگی حتی جوجه هم نمیذاره بیاد خونه.بچه هامم میترسن

پارسا پسرمامان😍
شما میدونی ی موی سگ اگه خورده بشه ناباروری میاره ینی شما سگ رو از انسان بالاتر میدونی؟؟؟؟؟و چون سگه ...

ناباروری نمیاره

حرف غیر علمی نزنید

سگ های بی صاحب و گریه های بی صاحب بیماری انگلی میدن به انسان که کرم هست اونم باعث بیماری های دیگه میشه نه ناباروری

یکی از اقوام همسرم میخواستن بیان ۴.۵روز بمونن زنگ زد گفت ما سگمونم میاریماااا گفتم عه پس تو پارکینگ براش یه جا درست میکنم بزارید اونجا حالا ما حیاط بزرگم داریم 

گفت وای نه میشگا عادت نداره بیرون از خونه بمونه گفتم پس شرمنده خونه من نمیتونم از موی سگ بدم میاد 

نیومدن🙂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2810