2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 12441 بازدید | 133 پست
غیرمستقیم جوری رفتار کن اون سمت تو بیاد با لباس خاص ارایش خاص نمیدونم اینو شاید تو بهتر بدونی اگر دو ...

اره متوجهم. باور کن تلاشم رو کردم و تعجب میکنم ازش چون یه نقطه ضعف بزرگ تو این زمینه داره و نمیتونه خودش رو کنترل کنه الان نمیدونم چطور داره هندل میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی چرا یه مشاور خوب پیدا نمیکنی به شوهرت پیشنهاد بدی برید پیشش حالا یا جدا جدا یا باهم به احتمال زی ...

شوهرم خودش تراپیست داره و همیشه میره ولی اونم ول کرده. انگار لج کرده با همه

شوهرم خودش تراپیست داره و همیشه میره ولی اونم ول کرده. انگار لج کرده با همه

حالا شما یکی و پیدا کن که مخصوص زوجا باشه بهش پیشنهاد بده شاید قبول کرد 

ببخشید من نفهمیدم دیروز که حرف زدید قرار شد باهم حرف بزنید بعد یه مدت بهتون بگه راجب زندگی چ تصمیمی داره؟

دیروز چطوری باهاش صحبت کردی نمیدونم چطور بگم ولی خب الان چن ساله باهمید باید قلقش و بلد باشی ک با چ حرفی رام میشه

شاید فشار کاری روش زیاد شده یا مشکلی واسش درست شده نمیتونه شرایط مدیریت کنه بنظرم همون تایم خوابم ک میاد خونه برو کنارش باهاش حرف بزن از کارش بپرس از مشکلاتش بگو هرچی تو دلته و بهم بگو من همون ادمی هستم که همیشه مشکلاتت و بهم میگفتی همیشه ارومت میکردم  

با ارامش و صبر پیش برو ولی هرگز دوری نکن و نزار فاصله زیاد شه حتما تو طول روز حتی یکبار باهاش حرف بزن تلفنی پیامی حضوری هرچی

عزیزم خیلی ناراحت شدم براتون اما من شمارو از کاربری قبل دنبال میکنم بارهام برات نوشتم که رفتارتو عوض کن این تلخ بودن و دائما ناراحت بودن و گیر دادنات واقعا ازاردهنده بود،اخرش یجا جمع شد و الان داره فوران میکنه،فعلا به دست و پاش نپیچ اجازه بده تو خودش باشه بزار زمان بگذره با یه مشاور خانواده ام صحبت کن خواهر منم مثل شما شده بود حتی تا دادگاه هم رفتن اما مشاور درست کرد همه چیو،این میشه درس عبرت برای عپض کردن رفتارت،امیدوارم همه چیز برات بخیر بگذره♥️

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ذکر( یا ودود ) و ذکر (والکاظمین الغیظ والعافین  عن الناس) رو به نیت آشتی ومحبت  بین خودت وهمسرت بخون (هرچند تا که میتونی بخون) انشالله روابطتون خوب میشه,نذر کردم صدتا صلوات به نیت آشتی بین خودت وهمسرت که بخونم هروقت آشتیتون شد بهم اطلاع بده تا بخونم ❤️

شاید فشار کاری روش زیاد شده یا مشکلی واسش درست شده نمیتونه شرایط مدیریت کنه بنظرم همون تایم خوابم ک ...

یه امتحانش رو افتاده بود اره ولی فکر نمیکنم به اون ربطی داشته باشه.

میرم حرف میزنم سکوت میکنه، لمسش میکنم هیچ عکس العملی نشون‌نمیده