2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 12439 بازدید | 133 پست
سلام عزیزم، چقدر ناراحت شدم واست🙁یاد اوایل خودمون افتادم شب وقت خواب برو از پشت بغلش کن حرف دلتو به ...

مرسی عزیزم

سکوت میکنه هیچ عکس العملی انجام‌نمیده بعد من گریم‌ میگره باز هیچکاری نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم ماهم درست شیم این چند وقتوخیلی دارا بهم سخت میگذده

درست میشه فقط زمان بده و رو مخش نرو،حتما حتما هم با مشاور خانواده در ارتباط باش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ببخشید استارتر 

نمیخوام ته دلتونو خالی کنم، مطمئنی پای کس دیگه ای وسط نیست؟!

منظورم اصلا رابطه نیستا

مثلا دلش برا کسی لرزیده باشه و دنبال یه بهونه بوده باشه از زیر این تعهد و رابطه در بره

چون خودم متاسفانه یکبار این کارو کردم🤦‍♀

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
یه امتحانش رو افتاده بود اره ولی فکر نمیکنم به اون ربطی داشته باشه.میرم حرف میزنم سکوت میکنه، لمسش م ...

خودت حس نمیکنی نسبت به روزای اول دعواتون نرم تر شده؟

عزیزم اینجا هرکی تا جایی ک بلده راهنمایی میکنه ولی خواهشا از یه مشاور کاربلد راهنمایی بگیر  لازمم نیست حتما وقت داشته باشی حضوری بری یه سرچ بزنی میتونی سریع مشاور پیدا کنی تلفنی باهاش ارتباط بگیری 

ببخشید اینو میگم پای اون دختر خانوم همکارش که خیلی هواشو داشت وسط نیست؟ ممکنه بدتو پیشش گفته باشه سعی کنه از چشم بندازتت

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اره. عصبانیتش رفته اردمتر شده ولی حس میکنم غمگینترع

اسی اینجا کسی تخصص نداره که راهکار دقیق بهت بده اکثر از تجربیات خودشون و اطرافیان میگن 

تو باید با نظر مشاور جلو بری شاید راهش اینه که بی محلی کنی طرفش نری شاید باید محبت کنی و پیشقدم باشی در هر صورت باید یه متخصص کنارت باشه 

ولی ادمای اروم عصبی نمیشن ولی وقتی عصبی میشن خیلی عجیب میشن و طولانی تره 

امیدوارم زودتر خبر حل شدن همچیو بدی

ببخشید اینو میگم پای اون دختر خانوم همکارش که خیلی هواشو داشت وسط نیست؟ ممکنه بدتو پیشش گفته باشه سع ...

نه یه بیمارستان دیگه‌ست کلا این مدت بعد بلاکشم کرده تو اینستاهم یه مدت همو فالو داشتن الان ندارن