2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 12444 بازدید | 133 پست
نمیدونم واقعا امیدوارم بشه. شوهرم خیلی ناامیده

ن مطمئن باش میشه این تنش ها تو زندگی زن و شوهر پیش میان یکیشون ناامید میشه ولی اگ اون یکی تلاش کنه درست میشه 

مهم اینه دو نفر همزمان باهم ناامید نشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو زندگی اطرافیانم دیدم این موضوع مشابه واقعا حل شد از روز اولم بهتر شد چندین سالم گذشت

میگن یه تایمایی تو زندگی هست زن یا شوهر از زندگی ناامید میشن فک میکنن آخر خطه ولی همه چی با تدبیرو اونی که ناامید نیست حل میشه مهم اینه که همزمان به آخر خط نرسید 

من مطمئنم تو انقدر باهوش هستی که از پسش بر بیای

سر هیچی. سر اینکه من یه عکس قدیمی دیدم از شوهرم تو بغل دوست دختر سابقش توی سفر اونم تو بازه ایی که د ...

دیگ دس از سر گذشته بردار لطفا خب اون اگ اون دختررو میخواست که تو الان زنش نبودی

این رفتارا باعث میشه بدتر ترغیب بشه نسبت بهش

اسفند دود کن لااقل عزیزم 

یه مبلغ تپلی هم یا صدقه بده، یا مشارکت در قربانی که به نیت دفع بلا ازتون، دور بشه انرژی های منفی و چشم زخم

منم خیلی خیلی اینارو تجربه کردم 

اصلا چرا یهو شما باید عکس چند سال پیش و ببینی؟ چرا یهو اون بهم ریخته؟ همه ی اینا که الکی الکی نمیشه 

شاید اشتباه کنم، ولی حس می‌کنم با اطرافیانت مهربون‌تر رفتار می‌کنی تا همسرت. هر مردی قلقی داره. سعی کن از اون راه دلش رو به‌دست بیاری. نرم‌نرم تلاش کن. مردها منتظر توجه مناسبی از طرف همسرشون هستند.‌ حس قدرت و تایید شدن تو ذاتشونه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

آروم باش عزیزم،

ذهنت رو مرتب کن، انقدر بهم ریخته نباش، با بخش اینکه هم رو کمتر ببینید اصلا موافق نیستم، نباید به این شرایط عادت کنید، سعی کن بیشتر باهاش حرف بزنی و نذاری به دور بودن از هم عادت کنید.

اره اون کنار کشید.نمیدونم واقعا انقدر منگم هنوز نمیدونم چی شد و چه بلایی اوند سرم

اصلاااااا ناامید نباش،شور و عشق بیار به خونه،انگیزه ات ببر بالا توی کارت و توی خونه،همسرتم همینو میخواست شاید یجاهایی شما سرد و ناراحت بودی خسته شده ولی روحیه ات بخاطر خودت ببر بالا شما یه خانم دکتر با لیاقتی همونجور که بهترین رشته ،بهترین دانشگاه قبول شدی ،لیاقت یه زندگی خوبم داری.حال خودت خوب کن همسرتم به زندگی برمیگرده 

خییلی به خدا توکل کن

شاید اشتباه کنم، ولی حس می‌کنم با اطرافیانت مهربون‌تر رفتار می‌کنی تا همسرت. هر مردی قلقی داره. سعی ...

اره فکر کنم. الان یکم اصلاح کردم خودم رو ولی شوهرم نمیپذیره. شوهرم تمام ادتباطش رو باهام قطع کرده به هیچ شکلی نمیتونم نزدیکش شم. نه حرفی میزنه نه میبینمش فقط برای خواب میاد نه جسمی میذاره نزدیکش شم هیچی

از من میشنوی برو یه سرکتاب برات بگیرن ببین شاید یکی رفته یه جادویی چیزی گرفته براتون. بخدا بعید نیست

الان قورتت میدن ک سرکتاب چیهههههه  

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

ممنونم عزیزم لطف داری‌. تلاش میکنم.

مطمئنم که میتونی 

شما از پس چالشای سخت زندگیت بر اومدی و به جایگاه عالی رسیدی تنهایی و خودتو از صفر بالا کشیدی،توانایی هرکاری که بخوای داری فقط باید بخوااای،بخوااای میتونی تبدیل بشی به شادترین فرد و زندگیتون درست میشه🌹

اره فکر کنم. الان یکم اصلاح کردم خودم رو ولی شوهرم نمیپذیره. شوهرم تمام ادتباطش رو باهام قطع کرده به ...

غیرمستقیم جوری رفتار کن اون سمت تو بیاد با لباس خاص ارایش خاص نمیدونم اینو شاید تو بهتر بدونی اگر دو شیفتم سرکار میری حتما یکیش کن تا بیشتر بتونی برا زندگیت و خودتو و شوهذت وقت بزاری