2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون زمان که میخواستم دندون عقل دربیارم اینجوری بود

چهارتای دندون عقلمو کشیدم خیلی وقته

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اوه اوه 😂😐باید بری عکس بگیری اگه بد عصب کشی کرده باشه باید روکش رو برداری و دوباره عصب کشی کنی

دیگه بابام نمیبره دلم میخواد دندونه رو با چکش خورد کنم خسته شدم ازش 

برو پیش متخصص ریشه

خب تو عکس سالم بودن عصب ها بدون التهاب و عفونت و پوسیدگی 

ولی اره بهتر نشدم فردا پس فردا حتما میرم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دیگه بابام نمیبره دلم میخواد دندونه رو با چکش خورد کنم خسته شدم ازش

هر چی زودتر ببری به نفع خودته

موقع ایی که کار دندونت تموم شد عکس پایان کار نگرفتن؟

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

بله دندون پزشک عمومی ، مثل پزشک عمومیه متخصص بهتره

آهان مرسی عزیزم بابت راهنماییت🌺

من سر همین دندون دردها و هی درست کن و دوباره خراب شو ....کل دندونهامو کشیدم ایمپلنت کردم ...حتی دندون های سالممو کشیدم ...چون میدونستم چتدوقت دیگه اینام خراب میشن ...الانکه دارم هزینه میکنم و درد میکشم یکدفه همه رو درست کنم یکجا خودمو راحت کردممممممممم 

فک بالا همشو کشیدم ایملنت کردم فک پایینم دندونای آسیابمو ...جلوییاشم دارم لمینت میکنم که یکدست و یکرنگ بشه ...۲سال طول کشید پروسش ولی ارزش داره ...۲هفته دیگه تموم میشه کارم ...قالبمم گرقتم ...خداحافظیه ابدی کردم با دندون درد ...خیلی دلم میخواست این جلوییای پایینم بکشم اسمپلنت کنم اونارو هم ولی دکترم قبول نکرد....خیلی درد دندون کشیدم ...تمام دندونای عصب کشی روکش شدم همش پودر شده بودن ...عصب کشی خرج الکیه بعد چندسال دندون پودر میشه ...میمونه یه ریشه ی پوسیده و نمای زشت که اگه نداشته باسی هم باید بسوزی و بسازی ...هزینه ی دندون خیلی زیلده لامصب ...همش به شوهرم میگم اوناییکه ندارن چیگار میکنن

چون الان کشیدن دندونم بالای یک تومنه 

اونیکع نداره باید بمیره دیگه ...خدا لعنتشون کنه همه چیمون گرونننن

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
اتفاقا ۳ تا باید ایمپلنت کنم 😭😭 یه دونه هم باید عقلمو بکشم خدایی خیلی اذیت شدم

من کل دهنمو ایمپلتت کردم ۲ساله درگیرم ...سخت بود ولی ارزش داشت ..الان تو دهنم همش پیچه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
2810