2777
2789
عنوان

ناخن کاشتم بیاین ببینید چطوره 🧚😍پست اول عکس گزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 75 پست
قالب و پودر ربطی به هم ندارن😑

ربطی  ندارن!تا جایی که میدونم البته ناخن کار من میزنه قالب حالت ی ناخن مصنوعیه میزنه بعد موادشو میزنه روش پودر هم  فقط با خود پودر حالت ناخن رو درمیاره که اونو میگن بهتره نمیدونم چرا😁

نه عزیزممم نهههه من پرسیدم گفتن اوکیه مانعی ندارهبخدا خودم تا چند وقت پیش درگیرش بودم اما بعد دیدم خ ...

بله اسی جان هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم 

من فقط محض اطلاع گفتم گلم

وگرنه برای من نه سودی داره نه ضرری

اما کاربرای اینجا به ادم خیلی بی احترامی میکنن

بارها قلب من شکسته ازشون

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه براشون مهم بود صد درصد نمیزدن.مهم نیست که الان زدن.پس شما هم اعتقاداتت رو برای خودت نگهداری بهتر ...

شما اگه قدرت تشخیص بالاست  ادامه نده ول کن بنده خدا نیستی محترمانه نظرشو گفت خود اسی هم مشکلی نداره شما ...

اخه دوس دارن اعتقاداتشون رو بکنن تو حلق بقیه.انگار فقط اینا شعور دارن.بقیه هیچی نمیفهمن

عزیزم من حق دارم نبخشم شمارو  و کاربرایی ک انقد زود قضاوت کردن...؟ دل منو شکوندید 

من نظرم رو فقط گفتم اصن اسی مشکلی نداشت با حرف من شما چرا انقد دل ادمو میشکونید اخه

از شما بعیده که کاربر سال ۹۰ باشی

واقعا از شما توقعم این نبود

حرام بودنش که حرام نیست صرف ناخن کاشتنمثلا عروس میتونه بکاره برای عروسیشولی برای غسل و وضو مشکل داره ...

دقیقا منم همینو بگم خب بعد چرا انقد بد صحبت میکنن با ادم؟

عزیزم من حق دارم نبخشم شمارو و کاربرایی ک انقد زود قضاوت کردن...؟ دل منو شکوندید من نظرم رو فقط گفت ...

اره کاربر ۹۰ هستم عزیزم.روزانه چندین تاپیک اینجوری میزنن و یه عده مثل شما فاز نصیحت برمیدارن.واقعا ناراحت میشم چون بعصیا کارشونه و شعلشون کاشت ناخنه و دلشون میشکنه.

بخدا من خودم تو همرم ناخن نکاشتم چون نماز میخونم .ولی هیچ وقت تو همچین تاپیکایی دل یه جوون رو نشکستم.

اگر تند رفتم حلال کن گلم

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
اره کاربر ۹۰ هستم عزیزم.روزانه چندین تاپیک اینجوری میزنن و یه عده مثل شما فاز نصیحت برمیدارن.واقعا ن ...

عزیزم من چطور دل استارتر رو شکستم؟ من فقط یه چیزی محض اطلاع گفتم که اصن خود استارتر هم مشکلی نداشت

نمیدونم شماها چطور با ادم صحبت میکنید

حرام بودنش که حرام نیست صرف ناخن کاشتنمثلا عروس میتونه بکاره برای عروسیشولی برای غسل و وضو مشکل داره ...

من ی اخوندی دیدم معروف هست اینستا از اونایی ک میگن یکبار برای همیشه بگو اینا اون میگفت اشکال نداره

البته من ادم مذهبی ب اون شکل که خانم ای بابا اینا هستن نیستم میشه گفت اصلا نیستم و اتفاقا ب نظرم حرف زشتی که به اسم اسلام به یه نفر که تو این زمونه ی سخت ی حرفه رو یاد گرفته و داره با اون خرجشو در میاره بگی کارت شغلت اشتباه و گناه

بیخیال یه سری اماده وایسادن یه چیزی بگی هجوم ببرن سمت طرفادم وحشت میکنه ازشون

دقیقا ادم وحشت میکنه

همینا ام دیدیمشون بیرون دیگه...

2810