روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
ربطی ندارن!تا جایی که میدونم البته ناخن کار من میزنه قالب حالت ی ناخن مصنوعیه میزنه بعد موادشو میزنه روش پودر هم فقط با خود پودر حالت ناخن رو درمیاره که اونو میگن بهتره نمیدونم چرا😁
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من حق دارم نبخشم شمارو و کاربرایی ک انقد زود قضاوت کردن...؟ دل منو شکوندید من نظرم رو فقط گفت ...
اره کاربر ۹۰ هستم عزیزم.روزانه چندین تاپیک اینجوری میزنن و یه عده مثل شما فاز نصیحت برمیدارن.واقعا ناراحت میشم چون بعصیا کارشونه و شعلشون کاشت ناخنه و دلشون میشکنه.
بخدا من خودم تو همرم ناخن نکاشتم چون نماز میخونم .ولی هیچ وقت تو همچین تاپیکایی دل یه جوون رو نشکستم.
حرام بودنش که حرام نیست صرف ناخن کاشتنمثلا عروس میتونه بکاره برای عروسیشولی برای غسل و وضو مشکل داره ...
من ی اخوندی دیدم معروف هست اینستا از اونایی ک میگن یکبار برای همیشه بگو اینا اون میگفت اشکال نداره
البته من ادم مذهبی ب اون شکل که خانم ای بابا اینا هستن نیستم میشه گفت اصلا نیستم و اتفاقا ب نظرم حرف زشتی که به اسم اسلام به یه نفر که تو این زمونه ی سخت ی حرفه رو یاد گرفته و داره با اون خرجشو در میاره بگی کارت شغلت اشتباه و گناه