2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 158 پست
وصل نمیشم بخدا اگه در مورد سرمایه باشه

ن در مورد ریختمه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الحمدلله بالاخره طرح قهوه ای جدیدی روش اجرا کردی ؟ بگو که زشت و پیر و چروک شدی

باید فقط ببینیی فیلم دادممم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سلام خوشگلم🥰🤩قربونت گلم مرسیانقدرم هواا خووب بودهرچند من وسط سرما و بارون و برفمم میرمم شمال و اطر ...

سلام زیبای من 😁❤️😍 خوبی ؟ خدا نکنه ک 

اتفاقا شمال تو پاییز خیلی خیلی خوشگله 😍😍🥺 من عاشق شمالم مخصوصا تو پاییز. دوسدارم بارون بیاد شومینه هم باشه یا آتیش به به 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2805
سلام نازنین جان من کاربری قبلیم نقل و نبات بود که پوکید برا سال 97😂 ولی همیشه تاپیک هاتو شرکت میکرد ...

چه امضای قشنگی😍💚

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خیلی عکسای خوبی بود😇💚

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
چه امضای قشنگی😍💚

ممنونم🥰❤️🤩

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
سلام زیبای من 😁❤️😍 خوبی ؟ خدا نکنه ک اتفاقا شمال تو پاییز خیلی خیلی خوشگله 😍😍🥺 من عاشق شمالم مخ ...

سلام گلم چطوری

آره دقیقا منم عاشق این فصلم😍

خیلی عکسای خوبی بود😇💚

خوشحالم خوشت اومده قشنگم😍🥰

سلام نازنین جان خوبم خداروشکراون جوجه کوچولوت چی شد؟داریش هنوز؟

بزرگ شدد فرستادمش رفتت عزیزم🥰😍

سلام قشنگم ممنون گلم تازه از تعلیقی درومدم 🤣😬 منم ❤️❤️😍😍😘پادشاه فصل هاست

بااازم؟؟

ایندفه چراا؟😂

🤣🤣بهت میگم حالا توخوبی جیگر ؟ 😅😁چقد دلم شمال خواست

قربونت عزیزم خووبم

آره منمم 😍

احتمالا برم ۱ ماه دیگهه

2810