2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 158 پست
مشکلی نیست دو قدم راه بری از پات می افته میخندیم لاغر سوءتغذیه ای

😂😂😂وای خدا

این قشنگ بوود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لود نشد

یاااخچی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2805
بتی نه بتووول عزیزم اسمش بتووله😂😂بروو بابااا حالا شانس اوردم هوا خووب بوداا تا شب ک خیللی یخ شه بر ...

اسم بچرو از چی به چی تغییر دادی اخه🚶‍♀️🚶‍♀️وقتشه یه اسم برات بزاریم

مامی بهار و بهراد   

سلامتی همه خوبا😍😍

🥰😘❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
اسم بچرو از چی به چی تغییر دادی اخه🚶‍♀️🚶‍♀️وقتشه یه اسم برات بزاریم

اسم زیاد برام گذاشتن خودت یکیشو بردار😂

❤️

سلام عزیزم خوبی؟

@اوپرا    

بیا تل ی گندی بالا اوردم😶

2810