2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 158 پست
سلام عزیزم 😍😍😍 به به همیشه به گردش و شادی چقد لذت بردم چقد وایب مثبت داشت روحم تازه شد

سلام خوشگلم🥰🤩

قربونت گلم مرسی

انقدرم هواا خووب بود

هرچند من وسط سرما و بارون و برفمم میرمم شمال و اطرافش😅

ولی الان برگاا ب شدت خوش رنگ شدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اینو میدونستممممم،گلوگاهم تو چشت

😂😂😂

از تهران هرچی انار میخریدیم شبیه دندونا پیرزن بود تک و توک خوب درمیومد 🤦‍♀️

تا رفتیم منبعشو پیدا کردیم ۳۰ کیلو خریدم اوردم مامانم میگه با ربش کن یا سس😂

ن ک منم خیلی عررضه دارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم لطف دارین ب من خوشگلم🤩❤خوشحالم ک دوست داشتین تاپیکاموممنونم از انرژی مثبتت

سلامت باشی انشاالله❤️

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
عزیزدلمیی🥰🤩پسرمم از الان مهربونیو ب حیوونا یاد گرفته چقدر اصرار داشت ک گشنشه بهش غذا بدیم😅❤

خدا پسرتو حفظ کنه 🥰🥰🥰 

کیف میکنم همچین بچه های شیر پاک خورده ایو میبینم که ازارشون به مورچه هم نمیرسه و دوست دارن به حیوونا کمک کنن

نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال
2805
خوب با بتی جون حالتو گرفتیم😍😍از خجالتت در اومدیم

بتی نه بتووول عزیزم اسمش بتووله😂😂

بروو بابااا حالا شانس اوردم هوا خووب بوداا 

تا شب ک خیللی یخ شه برگشتیم

خوب با بتی جون حالتو گرفتیم😍😍از خجالتت در اومدیم

تو این تاپیک جمع همه خوبا رو دیدم😍🥰

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
وای عین بهراده هرجا سگ و گربه میبینه میگه مامان بهشون آب و غذا بده. بچه ها از رفتارهای پدر مادر با ح ...

عاقبت بخیر بشه بهراد جانم 

دنیا با وجود همچین بچه های پاکی جای قشنگی میشه

نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال
😂😂😂از تهران هرچی انار میخریدیم شبیه دندونا پیرزن بود تک و توک خوب درمیومد 🤦‍♀️تا رفتیم منبعشو پی ...

دون کنین با نمک و گلپر بزنین بر بدننن😍 یخورده شم رب کنین

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
😂😂😂از تهران هرچی انار میخریدیم شبیه دندونا پیرزن بود تک و توک خوب درمیومد 🤦‍♀️تا رفتیم منبعشو پی ...

تو دون کن خودم ربش میکنم 😅

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
ها همون باشد که عبرت شود😂😂

تو جدیدا خیلللی زبونت دراز شده سازنده این شکلیت کرده؟؟

میدانی که نمیشود🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

😆😆

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
وای عین بهراده هرجا سگ و گربه میبینه میگه مامان بهشون آب و غذا بده. بچه ها از رفتارهای پدر مادر با ح ...

خداحفظش کنه عزیزم🥰🤩

بهراد از بچگی بیلی رو دیده دیگههه مهربوونی رو ب اررث برده از خودت😍

بتی نه بتووول عزیزم اسمش بتووله😂😂بروو بابااا حالا شانس اوردم هوا خووب بوداا تا شب ک خیللی یخ شه بر ...

گمشو کثافت اسم عمه ت ب توله

یخ در بهشت شی حق علی 

من جیگرشو بخورم،بچه باید محبت و عشق یاد بگیره نه کینه و نفرت،ایول به مامانش که یادش داده👏❤️

بچه های ماها خدارشکرر خیللی باشعور و عاقل و مهربونن

انساانیت رو از الان باید تو وجودشون پرورش داد ن فقط ادا و تظاهرر

همین بچه ها در آینده ب همنوعاشونم کمک میکنن

2810