2777
2789
عنوان

داستان پسر بگیری که روانی از آب در اومد🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جالبه

میگفتم من باید بیشتر ببینمت

اخه تو یکبار اینقد سطح استرس بالا بود درست صحبت نکردیم حتی

میگفت ن تو دنبال بچه بازی و دوستی ای

زود بیا جدیش کنیم😐من تا برج۸ باید خونه خودم باشم

بازم یکی پیدا شد بگه رابطه که تو مجازی شروع بشه فیکه..الان درصد بیشتر دختر پسرا اول مجازی آشنا میشن ...

خب شما مجازی پیش برید 

من نظرم رو گفتم 

بنظر من مجازی هم به شرطی که خوبه یه پیش زمینه از طرف داشته باشی طرف رو یکم بشناسی بدونی ننه باباش حداقل کیه اصن طرف واقعیه یا همه چیزش دروغه  وقتی با یه نفر صحبت میکتی که نه مطمئنی عکسش خودشه نه مطمئنی ادرس خوته و محل زندگیش درسته خب دیگه همین‌ میشه .. این نظر منه نمیتونی نظرت رو به من تحمیل کنی که!

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
2805
خب اینکه شروعش مجازی بوده و فوری ب دیدار حقیقی و جلسات دیدار در جو خانواده کشیده شده بنظر من حُسن بو ...

حتی خواستگار سنتی هم با یک دیدار تصمیم قطعی نمیگیره

چون هیجانیه این کار

خب شما مجازی پیش برید من نظرم رو گفتم بنظر من مجازی هم به شرطی که خوبه یه پیش زمینه از طرف داشته باش ...

منم دقیقا منظورم همین بود که خونه خودت و طرف تو یه شهر باشه بدونی کجا کار می‌کنه حتی سرکارش بری سر بزنی ببینی راست میگه یا عکس خانوادش ببینی محل زندگیشو بدونی 

بدونی کجا می‌ره کجا نمیره

نه رابطه های که دختر یه شهره پسره سه تا شهر ازش فاصله داره

اون بدرد نمیخوره چون تهش جداییه . این موردو دیدم به چشم که حتی بعد از چندین سال جدا شدن چون دور بودن

منم دقیقا منظورم همین بود که خونه خودت و طرف تو یه شهر باشه بدونی کجا کار می‌کنه حتی سرکارش بری سر ب ...

اون ک همه اینا رو از من پرسیده بود

حتی بعد قرار دنبالم اومده بود ببینه ادرسو درست گفتم

من چون کم تجربه بودم نمیدونستم :)

اما بازم سمی عه اون بود

اون ک همه اینا رو از من پرسیده بودحتی بعد قرار دنبالم اومده بود ببینه ادرسو درست گفتممن چون کم تجربه ...

اول مهمه که دختر از هر جهت مطمئن بشه که طرف خونه و زندگی و کارش کجاست.دوست و رفیقش کین چین

خودش کحاها رفت و آمد داره

بعدش پسر مهمه

الویت اول دختره

چون پسرا میتونن هزار تا شگرد داشته باشن برای پنهون کاری

ولی دخترا روراست ترن