2777
2789
عنوان

چه دزد بازاری شده بین دکترای زنان 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پنج ساله طبیعی ام اتفاقی هم نیوفتاده بنظرم اضافه کاریه اونا

منم طبیعیم ولی خطر همیشه در کمین است 

بعصیا با جلوگیری طبیعی حامله شدن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
جلوگیری دوم هم دارید؟ یا ایودی کفایت میکنه؟بعد زایمان چند وقت بعد میشه گزاشت اطلاع دارید شما؟

بعد یماه میتونی بزاری 

ن جلوگیری ندارم دیگ 

وقتی میزاری تا ۲ماه جلوگیری میکنی بعدش میری سونو ببینی جاش درسته یا ن اگ درست بود دیگ جلوگیری نکن

2805
من پنج ساله طبیعی ام اتفاقی هم نیوفتاده بنظرم اضافه کاریه اونا

من هر دوتا بچه هامو بار اول باردار شدم . خیلی گیراییم بالاست مطمعنم طبیعی جلوگیری کنم باردار میشم همون اول . 

استرسش خفم میکنه 

عزیزم ممکنه با پیشاب هم حامله شد . یا اینکه من دخترمو کاندوم پاره شد اورژانسی ام خوردم ولی کار از کا ...

ما الان  هشت ساله جلوگیری طبیعی داریم سره بچم خودمون تصمیم گرفتیم ول کردیم شد الان طبیعی هست پس چجور بعضیا میگن ما نمیتونیم جلوگیری طبیعی یعنی بعضی اقایون نمیتونن خودشونو نگه دارن 

خدایا شکرت 
ما الان هشت ساله جلوگیری طبیعی داریم سره بچم خودمون تصمیم گرفتیم ول کردیم شد الان طبیعی هست پس چجور ...

ممکنه از همون پیشاب و اینا یه اسپرم زرنگی پیدا بشه بگه من میخواهم خوشبخت شوم و راه خودشو پیدا کنه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بعد یماه میتونی بزاری ن جلوگیری ندارم دیگ وقتی میزاری تا ۲ماه جلوگیری میکنی بعدش میری سونو ببینی جاش ...

چه عالی منم بعد زایمان میزارم حتما

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد یماه میتونی بزاری ن جلوگیری ندارم دیگ وقتی میزاری تا ۲ماه جلوگیری میکنی بعدش میری سونو ببینی جاش ...

من عمرا بتونم با ایودی جلوگیری دیگه ای نداشته باشم . حتما از کاندومم همراهش استفاده میکنم😂😅 والا شانس ندارم خواهر

ایودی از بارداری ۹۸درصد جلوگیری میکنه

اخه اگه به موقع عکس العمل نشون بدن خیلی ببخشید بکشن بیرون و داخل چیز دیگه بریزن که چیزی نمیشه منظورم جلوگیری طبیعی 

خدایا شکرت 
ممکنه از همون پیشاب و اینا یه اسپرم زرنگی پیدا بشه بگه من میخواهم خوشبخت شوم و راه خودشو پیدا کنه

وای احتمالش خیلی کمه با پیش آب چون الان چندساله طبیعی جلوگیری ولی چیزی نشد

خدایا شکرت 
2810