2777
2789
عنوان

چه دزد بازاری شده بین دکترای زنان 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست
من ۳سال پیش گذاشتم ۵۰۰تومن 😁فک کنم تا بخام تعویض کنم قیمتش برسه ده تومن ..هرچن ارزش داره

جلوگیری دوم هم دارید؟ یا ایودی کفایت میکنه؟

بعد زایمان چند وقت بعد میشه گزاشت اطلاع دارید شما؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من ۳سال پیش گذاشتم ۵۰۰تومن 😁فک کنم تا بخام تعویض کنم قیمتش برسه ده تومن ..هرچن ارزش داره

عزیز چرا ای یو دی میزارین یعنی همیشه ول میکنین دیگ خوب حتما باید داخل واژینال بریزه نمیتونن داخل چیز اگه بریزن بهم بگو مرسی 

خدایا شکرت 
خانوما چرا بعضیا ای یو دی میزارن یعنی بعضی اقایون نمیتونن جلوشو بگیرن

عزیزم ممکنه با پیشاب هم حامله شد . یا اینکه من دخترمو کاندوم پاره شد اورژانسی ام خوردم ولی کار از کار گذشت😂 میگم باز ایودی بزارم شاید این حوادث پیش نیاد😅

برام سواله وقتی احتمال بارداری باهاش هست چرا باز میذارن؟ اصلا چجوری میشه یچیزی تو ادم باشه

من ایودی بزارم باز بسنده نمیکنم بهش .همزمان از کاندومم استفاده میکنم

برام سواله وقتی احتمال بارداری باهاش هست چرا باز میذارن؟ اصلا چجوری میشه یچیزی تو ادم باشه

کار از محکم کاری عیب نمیکنه بهتر هیچیه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزم ممکنه با پیشاب هم حامله شد . یا اینکه من دخترمو کاندوم پاره شد اورژانسی ام خوردم ولی کار از کا ...

الان حوادث پیش امده رو دوست داری و خدا را بابتش شکر نمیکنی؟🤣

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خب خیلییییی کمه احتمالش

نسبت به بقیه ی روش های پیشگیری خیلی بهتره 

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
2810