2777
2789
عنوان

چه دزد بازاری شده بین دکترای زنان 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست
وای احتمالش خیلی کمه با پیش آب چون الان چندساله طبیعی جلوگیری ولی چیزی نشد

برا همه که اتفاق نمیفته ولی چون بعصی نمونه ها دیده شده طبق اون میگن احتمالش هست 

احتمالا همون افرادم تا قبلش فکر میکردن روش خوبیه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عمرا بتونم با ایودی جلوگیری دیگه ای نداشته باشم . حتما از کاندومم همراهش استفاده میکنم😂😅 والا ش ...

عزیز ی سوال الان ای بودی میزارین دیگ ول میکنین یعنی ببخشید واضح میگم میریزه داخل واژینال منی رو 

خدایا شکرت 
عزیز ی سوال الان ای بودی میزارین دیگ ول میکنین یعنی ببخشید واضح میگم میریزه داخل واژینال منی رو

والا همه میریزن ولی من اعتماد کامل ندارم کاندومم استفاده میکنم😂

2805
والا همه میریزن ولی من اعتماد کامل ندارم کاندومم استفاده میکنم😂

هم آی‌ یو‌دی  میزاری هم کاندوم استفاده میکنین یعنی عنقدر خطا در کردین   چشمت نرسیده 

خدایا شکرت 
یک 🤣

نه یک و نیم  

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من عمرا بتونم با ایودی جلوگیری دیگه ای نداشته باشم . حتما از کاندومم همراهش استفاده میکنم😂😅 والا ش ...

ببین این ترسُ اولش داری بعد ک دوبار جلوگیری نکنی ببینی حامله نمیشی دیگ باخیال راحت جلوگیریتو قط میکنی 

فقط هر۵ماه جای دستگاهتو چک کن و سنگین تراز ۱۵کیلو بلند نکن

اخه اگه به موقع عکس العمل نشون بدن خیلی ببخشید بکشن بیرون و داخل چیز دیگه بریزن که چیزی نمیشه منظورم ...

جلوگیری طبیعی وجود نداره .چون تو مایه منی هم اسپرم هس 

و اینکه بخان لحظه اخر بکشن بیرون هم لذتشو کم میکنه هم عصبیشون میکنه