2777
2789
عنوان

بچه هاا تغییر بعد از کاهش وزن زیاااد

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 91 پست
میتونی عزیزم منم اراده ام فوق العاده ضعیفه الان 2،3 روزه شیرینیمو گذاشتم کنار الانم دارم رژیم میگیرم

چاره ای نیست من کلا ۹۱٠ کالری میتونم مصرف کنم بعد از هر وعده راه میرم نون و برنجمم نصف کردم.  شیرینی ام الان دو روزه بخدا نخوردم😭😭😭😭 

من ۷۱ ام میخوام تا عید بیام زیر ۶۰الآنم فست ام تا ۱۱ و نیمبعدش یه لیوان شیر میخورمناهار هم سینه مرغ ...

آفرین به شما عالیههه نوش جان عزیزم😍❤️من متاسفانه اصلا مرغ و گوشت نمیتونم بخورم دیروز مرغ داشتیم یه تیکه کوچولو به زور خوردم خیلیی حساسم به بو اصلا گوشت میبینم حالم بد میشه به زور میخورم چون میترسم موهام بریزه 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چاره ای نیست من کلا ۹۱٠ کالری میتونم مصرف کنم بعد از هر وعده راه میرم نون و برنجمم نصف کردم. شیرینی ...

خیلیی سخته ها درکت میکنم مخصوصا برای ماها که هوس میکنم شیرین جات و غذاهای چرب ولی خوب مجبوریم هم برای سلامتی هم برای اعتماد به نفس از دست رفتمون😢🥺ادامه بده عزیزم به لباس‌هایی فکر کن که قراره بعد از لاغری بپوشی به ری اکشن دیگران که دهنشون از تعجب وا مونده😍❤️❤️مطمئنم موفق میشید عزیزمم

کالری شمار چطوریه؟میشه یکم راجبش توضیح بدین؟مثلا چند کیلو تو یک ماه میشه حداقل باهاش کم کرد؟

من برنامه بشقاب رو نصب کردم زیره و بقیه برنامه ها هم هست وزنو قد الانت رو میدی بعد وزن هدفت رو مشخص میکنی و اینکه در طول چند. ماه میخوای لاغر بشی.  دیگه اون بهت میگه روزانه چند کالری غذا بخوری توی این بازه زمانی میرسی به وزن هدفت.  

بعد هرجی خوردی رو وارد میکنی هر فعالیت بدنی هم انجام دادی وارد میکنی برایندش رو حساب میکنه 

مثلا من ۹۱٠کالری روزانه باید دریافت کنم دیروز ۱۲۵٠ تاکالری خوردم ۴۵٠تا هم کالری سوزوندم برایندش شد ۸٠٠. هنوز ۱۱٠تا کالری اخرشب میتونستم بخورم که نخوردم دیگه

با همین برنامه شوهرم وزنشو کم کرد خداکنه منم بتونم

من ۸تا کم کردماز این روب اون رو شدم

واقعاا آفرین به ارادتون عزیزممم

يعني من با این مقدار که گفتم 60 کیلو کاهش 

فکر کنم یکی دیگه بشم فکر کنم دیگه نشناسنم از رو کارت مليم حتی😁🤣🤣😍