2777
2789
عنوان

چرا من انقدر زن بی خرج و زمختی ام 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه چیزی لازم هست بخر، اگر لازم نیست پس انداز کن و هر وقت لازم بود خرج کن. بی دلیل خرج کردن هنر نیست. هیچی خرج نکردن هم هنر نیست. به جا خرج کردن هنره.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)

باورت میشه من انقدر جمع نمیکنم تا کارتمو ب ۰ نرسونم ول نمیکنم ....حیف ک بیمارم ....اگ نبودم ک اونم خونه بابا خساست زیادی بود ضعف اعصاب گرفتم جنگ اعصاب بود و خیلی چیزای وحشتناک دیگ.... صددرصد الان همش تو راه آرایشگاه‌ها و فروشگاه‌ها بودم ولی خب الان همه چی اینترنتی میگیرم از لباس بگیر تا خوردوخوراک

دقیقا دختر خالم اینجوری بود دور از جون تو و اسی و همه سرطان گرفت فوت شد لذتی نبرد شوهرش رفت یک دختر ...

من عموم پولداره  خیلی زیاد اماهیچ وقت بازن عموم سفرورستوران وگردش نرفت فقط جمع میکنه والبته یکم خسیسه😉زن عموم خسیس نبودازپول عموبراخونه خوردن پوشاک اینجورچیزارونداریم میکرد دست ودلبازم بود چندتا بچه هاشم ازدواج کرده بودن هرتابستون ازشمال میگیرن تاجنوب ازشرق تاغرب همیشه میگفت بقیه بچه هارم بفرستم سرخونه زندگیشون میرم سفر امایکروزسکته کرد رفت به رحمت خدا  الان عروسا لذت میبرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
تنها نیستی 😁

😅

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خدارحمت کنه ...آره دیگ آدم نمیدونه فردا زندست یا مرده ک

اره همیشه باخودم میگم حیف چقدر زحمت کشید امالذتی نبرد راستشوبخوای یه وقتاتودلم ازعموهم دلگیرمیشم میگه اینهمه سرمایه نذاشت خانمش لذت ببره الانم زن بگیره اون لذت میبره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
😅

مامانم و شوهرم خیلی حرص میخورن میدونم آخرشم به دست این دوتا کشته میشم 🤣

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

مامانم و شوهرم خیلی حرص میخورن میدونم آخرشم به دست این دوتا کشته میشم 🤣

وااای فقط مامانا

مامان منم همینجور خیلی دعوام میکنه 😂😂😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
2810