2777
2789
عنوان

بچه ها امروز خرده ریز پلاستیکی مختصر برای جهاز شد هفت تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 126 پست
🤣🤣🤣🤣🤣من دوتا کاربری زدم یکیش واسه غیبت ... یگیش واسه جهاز اینا ...که لو نرم اگرم اطلاعاتی دادم ...

کلا میگن با یکی تاپیک بزن با یکی کامنت بذار .

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا اگه چیزی بینشون بود که نامردی کردن آخه گفتید وسایلش از چند سال قبل بود به خاطر همین فکر کردم ...

نه خبر ندارم .من از خواهرمم خبر ندارم من خونه م یه شهر دیگه س با اونا قطع رابزه کردم چندین ساله نرفتم شهر بابام اینا

کلا پدرو مادر بی تدبیری داری ،البته عذر میخوام ازتون

اخه شوهر من  اگه میومد ابروشونو میبرد دیگه 🤣🤣

والا شوهر من تحصیل کرده خوش لباس خوش صحبت . بعد داماد بزرگمون از این مردای زن باز بی ادبه . یبار میگفته شخصیت فلانی(شوهر من) بمن نمیخوره من کجا اون کجا 🤣🤣🤣 بدبختی اخه ب اونم احترام میذارن عین سگ ازش میترسن . بعد مامانم میگفت شوهر تو بیاد اون نمیاد پس من اونو باید دعوت کنم 

خدا الهی پدرتونو حفظ کنه فکرکنم خارجی بود همچیتون ... من ایرانی برداشتم همه چیمو

مرسیی عزیزمممم انقد گرون شده ک ایرانی هم الان عالیه خیلیا دیگ توان جهاز خریدن ندارن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اره بخدا مامانم میگه حس میکنم از ازدواج خواهرت تا تو ۲۰ سال گذشته نه ۵ سال ... انقدر قیمتا فرق کرده ...

اخی عزیزم مبارکت باشه 

اره بابا فقط ضروریارو بخر ک مهمه 

یعنی دیگه سرویس اشپزخونه ها ک پلاستیکی نیستو  جاحبوباتو برنجو سطل زباله و ...داره نخریدی ؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

خب چرا یهوسرویس پلاستیک لیمون نگرفتی هم قیمتش بهتر درمیاد هم خیلییی کاربردیه

لیمون ک گرونتر مگه نبود نسبت ب بقیه مارکا؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اخی عزیزم مبارکت باشه اره بابا فقط ضروریارو بخر ک مهمه یعنی دیگه سرویس اشپزخونه ها ک پلاستیکی نیستو ...

قبلا سرویس اورانوس بود  یا شفق فک کنم اسمشون 

اخی عزیزم مبارکت باشه اره بابا فقط ضروریارو بخر ک مهمه یعنی دیگه سرویس اشپزخونه ها ک پلاستیکی نیستو ...

عزیزم جای ادویه چینی خریدم ، پاسماوری م خریدم.. این پلاستیکیا برای تو کابینته 

لیمون ک گرونتر مگه نبود نسبت ب بقیه مارکا؟

آخه سرویس کاملش به صرفه در میاد چون کلی وسیله کاردبردی داخلشه

دخترخاله من گفت نه وسیله غیر ضروری داره من تکی میخرم رفت خرید اقلامش از مال من کمتر شد ولی یه تومن گرونتر