2777
2789
عنوان

بچه ها امروز خرده ریز پلاستیکی مختصر برای جهاز شد هفت تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 126 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا آخه به نظرم مادرت هم مقصر بود هلش میداد تو این مسیر مگه چند سال بعد طلاق با خواهرت ازدواج نک ...

نه ببین دختره یکم حال روحیش اوکی نبود شوهره ب خواهرم میگفت هواشو داشته باش و فلان . بعنی دختره و خواهرم با هم بیرون باشگاه کافه میرفتن . بعد یهو طلاقش داد . یه سال نشده بود ک اومد خاستگاری خواهرم . اونم چند ماه دوست بودن حرف میزدن بعدش اومد 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
چرا غصه عروس خانم مبارکت باشه لذتشو ببر الحمدالله ک تونستی بخری انشالله همه ی پدرو مادرا بچه هاشونو ...

قربونتون برم ... اخه هرچی میخری باز میبینی چیزمیز لازم داری🥲 ولی باز همش میگم برای شادیه عیب نداره🫠

منم دزد گوشیم . امروز از استرس رمز نی نی سایت و عوض کردم

من از اونا نمیترسم .اینجا غیبت شوهرم و مادرشو کردم میترسم اونارو بخونن . 🤣 بعد بگن وااای این با مادرشوهرش مشکل داره شوهرش فلانه

دقیقا ... مام خیلیارو انداختیم گردن داماد ..‌ تازه م میفهمم هرچی مرد بیشتر تو هزینه باشه و خالی شه ق ...

دقیقا ،حداقل حداقل ۳ قلم کالا میگن داماد بخره ،من میخوام بگم سه قلم بخره ،لوازم چوبی،تلویزیون ،یخچال ،البته همینکه لوازم چوبی بخره من راضیم 

نه ببین دختره یکم حال روحیش اوکی نبود شوهره ب خواهرم میگفت هواشو داشته باش و فلان . بعنی دختره و خوا ...

ای بابا 

اگه چیزی بینشون بود که نامردی کردن 

آخه گفتید وسایلش از چند سال قبل بود به خاطر همین فکر کردم چند سال بعد طلاق گذشته بود 

از اون دختره خبر داری؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
من از اونا نمیترسم .اینجا غیبت شوهرم و مادرشو کردم میترسم اونارو بخونن . 🤣 بعد بگن وااای این با ماد ...

🤣🤣🤣🤣🤣من دوتا کاربری زدم یکیش واسه غیبت ... یگیش واسه جهاز اینا ...که لو نرم اگرم اطلاعاتی دادم یا عکسی گزاشتم از جهازم✋️🤣

دعوات نکردن ؟چرا اخه

دعوت نکردن . چون دعوتم میکردن میخاستن بگن بدون شوهرت بیا .  منم بدون شوهرم نمیرفتم . تو عقدش گفتم شوهرمم میاد منو نبردن محضر پیچوندن منو .