2777
2789

بچه ها من جا حبوباتی ، سطل برنج همچیمو پلاستیکی برداشتم ...جارو خاک انداز ... سطل زباله حتی ... سطل دسشویی و جای مایع ... بخدا همچی پلاستیکی شد ۷میلیون ... بچه ها ناراحتم خیلی همچی گرونه به چه امیدی جوونا ازدواج کنن ؟از غصه خوابم نمیبره

باز سود کردی چون دلار شده ۷۱ تومن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز سود کردی چون دلار شده ۷۱ تومن

بخدا از ترس گرونی همه چیو میخرم خونه اینو اون میچپونم ... نمیدونید خونه مامانم چه شکلیه ... یه سریش خونه مادرشوهرم ...خونه خواهرم ... از ترس اینکه نتونم بعدا بخرم ... حتی الانم که میخرم با ماه پیش کلی فرق کرده ... یه ناامیدی عجیبی همه دارن ...هرجام میرن همه میگن چه جرئتی داشتی ازدواج کردی ..

جوونا این رسم و رسومات و خرید پلاستیک و جا مایعی و چرخ گوشت و پرزگیر و جلودری و مهریه ۵۰۰ سکه‌ای و رسم سیسمونی از طرف خانواده‌ی زن و رسم جهازبرون و غیره رو بریزن دور و با هم وسایل زندگی رو تهیه کنن آسون‌تر میشه.

بخدا از ترس گرونی همه چیو میخرم خونه اینو اون میچپونم ... نمیدونید خونه مامانم چه شکلیه ... یه سریش ...

خدا میگذرونه غصه نخور

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ای کاش دخترا یکم اینده نگری داشته باشن کم کم از ۱۸ ،۱۹ سالگی تیکه های کوچیکو بگیرن نه بهشون فشار میاد ،نه مجبور میشن جنس بی کیفیت بگیرن ،انشالله همه ی جهازتو به بهترین شکل بگیری استلرتر ،با ارزوی خوشبختی برات

بخدا از ترس گرونی همه چیو میخرم خونه اینو اون میچپونم ... نمیدونید خونه مامانم چه شکلیه ... یه سریش ...

همش برقی خریدی؟ همه چیز گرون نمیشه. باید رو حساب خرید استفاده بشه

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

واقعا به چه امیدی ازدواج کردیم 😔 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن