2777
2789
عنوان

بچه ها امروز خرده ریز پلاستیکی مختصر برای جهاز شد هفت تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 126 پست
ن نتونستم همه با منه کل جهزییه

حالا متوجه شدم ،برای همین نتونستی تکمیل کنی ،ولی این چندقلم که به عهده داماده خیلی رسم خوبیه ،من دخترم بخواد ازدواج کنه میخوام بگم کل لوازم چوبی با تلویزیون بخرن ،بقیه رو خودم میخرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه بخدا من خودم گرفتم الان باز ۳۰۰ تومنه ما ۱۸۰ بود🫠

من ۷۰ تومن وام گرفتم . موند تو حسابم ‌ ۴۰ تومنم دوباره وام دیگه گرفتم با همون خریدام بزرگامو کردم . بقیه رم هرماه حقوقمو میگرفتم یه تیکه میخریدم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
واس همین اذیت میکرد مامانم. مجرد بودیم من خاستگار زیاد داشتم همش با خواهرم میرفتن پیش دعا نویس .بعد ...

خب مجرد میموند بهتر از همچین ازدواجی بود که ،کلا مدیریت خوبی نکردن شانس اوردی واقعا ،خدا همسر گلتو برات حفظ کنه

بیچاره خواهرت مگه چند سالش بود؟

بیچاره ی چی خودش خواست پسره رو . دوست بودن ‌ . بعد کل شهر میگفتن بخاطر این زنشو طلاق داد . خدا میدونه . اخه زنش با خواهرم دوست بود 🤦‍♀️🤦‍♀️ ۳۲ سالش بود اون موقع 

خب مجرد میموند بهتر از همچین ازدواجی بود که ،کلا مدیریت خوبی نکردن شانس اوردی واقعا ،خدا همسر گلتو ب ...

پسره رو دوس داشت 😆

بیچاره ی چی خودش خواست پسره رو . دوست بودن ‌ . بعد کل شهر میگفتن بخاطر این زنشو طلاق داد . خدا میدون ...

ای بابا 

آخه به نظرم مادرت هم مقصر بود هلش میداد تو این مسیر 

مگه چند سال بعد طلاق با خواهرت ازدواج نکرد؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
اگه داماد چندقلم بخره باز میشه یه کاری کرد ولی اینکه همه با دختر باشه واقعا سخته

دقیقا ... مام خیلیارو انداختیم گردن داماد ..‌ تازه م میفهمم هرچی مرد بیشتر تو هزینه باشه و خالی شه قدر زندگیشو بیشتر میدونه ... وگرنه پر توقع میشه ...