2777
2789
عنوان

بچه ها امروز خرده ریز پلاستیکی مختصر برای جهاز شد هفت تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 126 پست
کار خوبی کردی دوماد چیزی نمیخره؟پیش ما اینجوریه که چند تا کالای بزرگ رو دوماد میخره

چرا عزیزدلم همه بزرگارو داماد خریده ..ولی جیب منو اون نداره من زور بزنم برای زندگیمونه دیگه ...

چه وقیح وندید بدید بودند چون ما خودمون اینجوری نیستیم باورش برای ما سخته ولی متاسفانه واقعیت داره آخ ...

واقعا وقیح بود این داماد ،خانواده ی دختر هم به شدت ضعیف،ممنون عزیزم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرویس طلا و فلان نگرفتم فقط خاستم بیام خونه م شوهرم گفت حلقه بگیریم واست . فقط واس من یه رینگی ط ...

بخدا زندگیای اینجوری که زنوشوهر دل به هم میدن میسازن بقدری خدا برکت میده ...❤️خودم به چشم دیدم ..خدا براتون بسازه برای ماهم دعاکنین❤️🙏🥲

منم خونه ساختم عروس نگرفتم . بابام شاکی شد جهازم بهم نداد ما با کمک هم مختصر خریدیم خونه هم با کمک ه ...

ای کاش خانواده ها حمایت می‌کردند .به جای اینکه خودشون راهکار بدن مانع میشن .خب پدرت دوست داشت عروسیت رو ببینه خودش عروسی می‌گرفت .جهاز هم که نداد .

الان نظرش چیه؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
منم سرویس طلا و فلان نگرفتم فقط خاستم بیام خونه م شوهرم گفت حلقه بگیریم واست . فقط واس من یه رینگی ط ...

آخییی عزیزم ،همین که الان با خنده داری میگی اینارو ،یعنی کلی از زندگی جلویی،منم جز حلقه هیچی برنداشتم برای خودم ،تلوزیون پای خانواده ی داماد بود هی گفتن نداریم نداریم ،تلوزیون خودشونو دادن به ما فرداش ۵۵ اینچ خریدن 🤣🤣🤣

من در عرض دوسه سال نم نم وسایل خونمو خریدم همه چیم کهنه شده بود،یخچال اجاق گاز فرش ماشین لباسشویی ،ظروف حتی تشک و پتو تلویزیون و خرده  ریزای پلاسکو و برقی ،همه رو هم معمولی خریدم تازه عروس که نبودم میخواستم تمییز و ابرومند باشه ،موند مبل و میزناهار خوری که واقعا نیاز دارم که با این قیمتا و گرونی نمیتونم دیگه بخرم،تقریبا ۸،۹ ماهه که دوتا تیکه کوچیک نیاز دارم نمیتونم بخرم ،فقط موندم جهاز چطور میخوام بدم برای دخترم با وضعیت قیمتا

یا خداااا خوبه گوش نکردی به حرفشون ،افرین بهت ،انشالله خدا خودش هوای مستاجرارو داشته باشه زودتر صاحب ...

حالا یچی بگم مامانم هی میگف ب نامزدت بگو وسیله هاشو عوض کنه جدید بخره کهنه ن فلانن . بعد زد خواهرم با یه پسر مطلقه ازدواج کرد . بعد از ۱۰ سال جدا شده بود . پسره گفت من وسیله نمیخرم یخچال و لباسشویی جارو برقی تی وی فرش  همه رو از زندگی قبلم مونده میارم .اینام نتونستن حرفی بزنن  ب مامانم گفتم خوبت شد ؟ بعدمثلا من خونه ساختم عروسی نگرفتم . واس خواهرم پسره گفت من چون یبار عروسی گرفتم  دیگه نمیگیرم . بابام اینا واس اینکه آبروشون نره خودشون یه عروسی شلوغ و پر جمعیت گرفتن 🤣 منم دعوت نکردن 😅😅

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
بخدا زندگیای اینجوری که زنوشوهر دل به هم میدن میسازن بقدری خدا برکت میده ...❤️خودم به چشم دیدم ..خدا ...

من خودم نمونه ی بارزشم ،انشالله برکت به زندگیتون بباره ،خدا پشت و پناهتون

من در عرض دوسه سال نم نم وسایل خونمو خریدم همه چیم کهنه شده بود،یخچال اجاق گاز فرش ماشین لباسشویی ،ظ ...

عزیزم فقط یه چیزیو میدونم ... خدا برای جهاز برکت میده به زندگی یجوری که متوجه نمیشید کی جور شد ...مامان من میگه همیشه🙏

حالا یچی بگم مامانم هی میگف ب نامزدت بگو وسیله هاشو عوض کنه جدید بخره کهنه ن فلانن . بعد زد خواهرم ب ...

خیلی ناراحت شدم ،نباید بین بچه ها فرق گذاشت واقعا 🙁،حتما شما خواهر بزرگه ای درسته؟😅