2777
2789
عنوان

بچه ها امروز خرده ریز پلاستیکی مختصر برای جهاز شد هفت تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 126 پست
من از برقی های آشپزخونه یدونه پلوپز خریدم آبمیوه گیر سه کاره خریدم . مخلوط کن و خرد کن داره و ابمیو ...

واقعا ... حالا عزیزم من فقط یه دست تونستم قابلمه بخرم ... واقعا دیگه شرایطشو ندارم ... مامانم میگه همین یه دستو کوچیکاشو برای ۲تاییتون بسه ... بمظرتون ۲تا دم دستی بخرم یا واقعا کافیه 🥲

من مثلا جا پیاز سیب زمینی نداشتم مادرشوهرم یدونه استفاده شده داشت داد بهم . امسال بعد ۳ سال رفتم خری ...

منم خیلی چیزارو گزاشتم بعدا بخرم ... اصلا الان میبینم یه خرجای مسخره ای هست ... ریز ریز که اصلا من فکرشم نمیکردم ... دائم از حراجیا خرید میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شانس باهام یار بود بابام و بقیه به تصمیمم احترام گذاشتن ،الانم همه میگن چه کار عاقلانه ای کردی ،خ ...

خواهرم پارسال عید  ازدواج کرد سر ۶ ماه صاحبخونه بلندشون کرد . بعد دوباره امسال باید جابجا بشن یعنی هنوز ۲ سال نشده دوبار جابجا شده .تو شهرستانم هستن مثلا خونه ارزونتره . بعد ما تو شهر خونه میساختیم بابام میگفت بیا شهرستان مستاجر بشینید جلو چشم خودم باشید 😐😐 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من از برقی های آشپزخونه یدونه پلوپز خریدم آبمیوه گیر سه کاره خریدم . مخلوط کن و خرد کن داره و ابمیو ...

همه ی پسرا که فهمیده نیستن بعضیا توقعات انچنانی دارن ،یکی از دوستای ما دامادش استاد دانشگاهه دکترای روانشناسی داره خیر سرش ولی خانواده ی عروسو مجبور کرده بود یخچال ساید بگیره وسایل همه خارجی باشه کلی اذیتشون کرده بود ،ولی شوهر من هرررچی اصرار کردیم بهش حلقشو طلا برنداشت نقره خرید ،جوونا باید یاد بگیرن زندگی خوب ارزشش به ۴ تا تیر و تخته نیست ولی اگه مردم بذارن

خواهرم پارسال عید ازدواج کرد سر ۶ ماه صاحبخونه بلندشون کرد . بعد دوباره امسال باید جابجا بشن یعنی ه ...

یا خداااا خوبه گوش نکردی به حرفشون ،افرین بهت ،انشالله خدا خودش هوای مستاجرارو داشته باشه زودتر صاحب خونه بشن

خواهر منم عروسی نگرفت یه روز نیست خداروشکر نکنه 🙏 والا با فامیلایی که ما داریم میبینم خوب کاری کرده ...

عیب نداره عروسی مختصر بگیرید . دختر خاله ی من مارو اینجوری دعوت کرد تالار بود . ما خانوادمون ۶ نفره بود گفت پدر مادر و دوتا دخترا بیان .داداش مجردامو صدا نزد. یا مثلا دیگه خواهرمو یا دختر خاله های دیگه مو ک ازدواج کردن دعوت نکرد . گفت طرف پسر عروسی گرفتن ما محدودیت داریم واس دعوت مهمون. مثلا خانواده دختر شاید به زور صد نفر میشدن . 

همه ی پسرا که فهمیده نیستن بعضیا توقعات انچنانی دارن ،یکی از دوستای ما دامادش استاد دانشگاهه دکترای ...

چه وقیح وندید بدید بودند 

چون ما خودمون اینجوری نیستیم باورش برای ما سخته ولی متاسفانه واقعیت داره 

آخه بگو مگه شما میخواید استفاده کنیدبه شما چه ربطی داره.

خدا شوهرت رو حفظ کنه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
عیب نداره عروسی مختصر بگیرید . دختر خاله ی من مارو اینجوری دعوت کرد تالار بود . ما خانوادمون ۶ نفره ...

دقیقا منم ... به مامانم گفتم من پول عروسیو شوهرم بده به انتخاب خودم مهمون دعوت میکنم ...نکه فامبل ۷ پشت غریبه رو ! اگر خواستید بیشتر دعوت کنین زحمتشو خودتون بکشید کادوشونم خودتون بردارید اصلا ... حالا من دخترعموی مامانم عروسیم نیاد میمیرم!؟ 🥴

بخدا من اول فرش خریدم سریع رو فرشی خریدم گفتم فرشا چیزیش شه چیگارکنم🥲

کار خوبی کردی 

دوماد چیزی نمیخره؟

پیش ما اینجوریه که چند تا کالای بزرگ رو دوماد میخره

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
همه ی پسرا که فهمیده نیستن بعضیا توقعات انچنانی دارن ،یکی از دوستای ما دامادش استاد دانشگاهه دکترای ...

منم سرویس طلا و فلان نگرفتم فقط خاستم بیام خونه م شوهرم گفت حلقه بگیریم واست . فقط واس من یه رینگی طرحدار خریدیم . اونم فکر کنم اون موقع خودم پولشو دادم شوهرم بیکار بود یه تایمی 🤣 بعد از اون  یه رنو داشت داغون بود فروخت با پولش پرده و رو تختی خرید واسم 😅 بخاری نداشتیم مادرش داد بهمون