2777
2789
عنوان

کاش دنیا ب یه جایی برسه ک از همین الان ب بعد دیگ کسی نمیره 🥺🥺🥺🪄

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست

این وابستگی و علاقمه ما ب والدین بستگان همش ما را ب این دعا میندازع

منم همیطوزم

این استرس ترس اژ دست داذن...

ولی حقیقت محض

بهترین دعا اینکه ک عزیزات عاقبت بخیر و آبرو دار پیش خدا و اهل بیت باشن هم اینور هم اونور❣️

اللهمالعجل الولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من طاقت دیدن عزای عزیز ندارم و ضعیف تر از این حرفام خیلی دوستشون دارم نباشن واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ...

ایشالااااا ک اتفاق نیفته 

ولی خاک سرده.... فراموشی هم راحته.... 

........

خدا حفظشون کنه همیشه باشن پیشت... 

الهی آمین،و کاش میشد عزیزان رفته هم باز برگردن کنارمون😔🥲

ای کاش 🥺🥺🥺همه دلخوشیمون اینکه حداقل باز بتونیم یه روزی. ط یه زمانی یه دنیای دیگه ای ملاقاتشون کنیم 

ازدواج کنی نظرت عوض میشه 😂😂😂👎🏻👎🏻

ازدواج کردم میترسم از مرگ عزیزام پدر مادرم جفتشون مریضن اصلا باورت نمیشه ۱۰ روز بیشتر نیست عروسی کردم ولی دل و دماغ زندگی کردن ندارم پشیمون شدم از ازدواج میگم کاش مجرد می موندم پیششون می‌بودم هفته ای دوبار نمیتونم ببینمشون

ای کاش. ولی چرخه طبیعت و جهان بهم میریزههروز جمعیت اضافه شه؟؟ دچار قحطی میشیم! و کلی مشکلاته دیگه هی ...

ن مثلا چ خوب میشد دیگه نسل فقیر نداشته باشیم چرخه ژادو ولد تموم بشه و همیشه کسایی که عاشقشونیم پیشمون باشن

ولی من مرگ دوست دارم و عدم و نیستی رو مغزمون این دنیا رو ساخته ولی برای من سختی و رنج بیشتر بوده تا ...

ولی من از مرگ نمی‌ترسم ترسم ب خاطر از دست دادن یه عدس

2810