2777
2789
عنوان

کاش دنیا ب یه جایی برسه ک از همین الان ب بعد دیگ کسی نمیره 🥺🥺🥺🪄

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
و دیگ هیچ انسانی متولد نشه

یا خود خداااااا

این کابوسه

نخاله تو زمین خییییلی زیاده و خداروشکر که طبیعت حذفشون میکنه

البته عزیزانمون برامون ارزشمندن ولی مرگ قشنگه حیفه نباشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
فقط تو خواب میبینمشون و دلتنگیمون بیشتر میشه و نداشتنشون بیشتر حس میشه😢

ای دورت بگردم خدا رحمتشون کنه مطمعن باش جای اونا خیلی خیلی بهتر از این دنیای کثیفع ی ا مید روزی که بتونیم تموم کسایی که یه روز بدون خدافظی از پیشمون رفتن رو ببینیم 

عزیزم اونا قرارنیست برگردن ما میریم اون ور 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
یا خود خداااااااین کابوسهنخاله تو زمین خییییلی زیاده و خداروشکر که طبیعت حذفشون میکنهالبته عزیزانمون ...

کاش مثل شما بودم مشخصه خیلی با درک و فهمیده ایدد🥺برعکس من خیلی ضعیفم شاید باورت نشه حتی بعضی شبا از ترس از دست دادن یه عده ساعت ها گریه میکنم وای ی حال .... این دنیا واقعا جای آدمای ضعیف نیست 

عزیزم اونا قرارنیست برگردن ما میریم اون ور

خب این خیلی خوبه  کاش حداقل یکی بود بهمون قول میداد .. قول میداد ک قرارع بازم همو ببینیم اگه قیامت و ... همه یه قصه باشه و دیگ نبینیمشون چی 😔

ای دورت بگردم خدا رحمتشون کنه مطمعن باش جای اونا خیلی خیلی بهتر از این دنیای کثیفع ی ا مید روزی که ب ...

اره کثیفه، ولی دیدی یوقتایی ک دلت میشکنه بغضت میترکه اشک میریزی بقیه فکر میکنن چون دلت شکسته گریه کردی ولی خودت بهتر میدونی برای چی بیشتر دلت میسوزه و برای چی بی اختیار اشک میریزی، من اون لحظه بیشتر یادم میاد ک دیگه ندارمش 🥲

چقدر مهربونی آرزوت انگار از اعماق قلب یه بچه ۳ ساله بیرون اومده

🙂🌹خیلی لطف داری آره با بغض تایپ کردم و اون لحظه از ته دلم حتی نمی‌خواستم این اتفاق برای دشمنام بیفته 

کاش مثل شما بودم مشخصه خیلی با درک و فهمیده ایدد🥺برعکس من خیلی ضعیفم شاید باورت نشه حتی بعضی شبا از ...

لطف داری عزیزم🌷

نگو ضعف. من عشق بی حد و حصر رو ضعف نمیبینم. بعضیا وابسته هستن و وابستگیشونم قشنگه☺️

منم ب این درک رسیدم مرگ واقعا زیباس و شروع آرامشه. برای خانواده اون شخص دردناکه ولی مطمعنم برای خودش عالیه. مادر طبیعت بهترین تصمیم هارو برامون میگیره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب این خیلی خوبه کاش حداقل یکی بود بهمون قول میداد .. قول میداد ک قرارع بازم همو ببینیم اگه قیامت و ...

خداکنه آدم عزیزشو درکنارش در بهشت ببینه حدیث خواندم میگفت مؤمنین در بهشت غصه خانواده در جهنمش رو میخوره  خدایا عاقبت بخیرمون کن💚

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2810