2777
2789

سوار نشدی برای همینه 

لامبور نه ولی یه ماشین خارجی خوب سوار بشی تازه میفهمی ماشینای داخلی به معنای واقعی حلبن

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا قیمه هارو میریزی تو ماست ها نه عزیزم فرق داره اون یکیش با ارزشه یکی بی ارزش

خب دقیقا پراید در نوع خودش خوبه کارو راه میندازه اما در مقایسه با لامبو کاملا بی ارزشه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

حرفت رو قبول دارم. البته کمی اغراق هم توش هست، ولی منظورش روشنه.اینکه ماشین نسبتا امن باشه، بعضی امک ...

منم همین عقیده رو داشتم تا زمانی که رانندگی کردم دیدم واقعاا ترمز با ترمز فرق داره واقعا فرمون با فرمون فرق داره ولی بازم همینو هم خداروشکر ولی انصافا فرقشون زیاده 

اسی یه آدم بزرگی میگه ماه رو نشونه بگیر تا حداقل به ستاره ها برسی با این کوچیک فکر کردن ها فقط فرصت موفقیت رو از خودت میگیری

موفق باشی جانم❤❤❤

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

وسط تابستون یا ناف زمستون باهاشون جایی رفتی جایی که یخ بزنی از سرما و له له بزنی از گرما ؟؟؟ البته خداروشکر پرایدمون فعلا آدمه هم بخاری داره هم کولر ولی تا میاد کار بده یخ زدیم از سرما

۲ تاشم ادمو سیر میکنه

خب بستگی داره هدف فقط سیر شدن شکم باسه ی نه 

اگه اره برگ درختم ادمو سیر میکنه

انسان هوشمند به چیزای دیگه توجه میکنه مثل پروتئین و ویتامین دریافتی سلامت جسمی 

انسان لذت جو لذت خوردن غذا هم براش مهمه به اغنای روحیشم فکر میکنه 

اگه همه مثل استارتر فکر میکردن الان همه مون تو غار داشتیم گوشت اورانگوتان بار میذاشتیم تا شوهرامون از شکار برگردن بخورن

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

حیف برادران خیامی ، اون همه تلاش کردن تهش یه عده مفت خور نشستن رو اموالشون و با کلی دزدی یه پراید تحویل مردم میدن که قشنگ با جون آدم بازی می‌کنه ، اونم با قیمت خون باباشون 

یه عده هم با این مقایسه های مسخره اون مفت خوری حرام لقمه حروم زاده رو پر رو میکنن

آدم باید دلش شاد باشه به ذهن فقیر ، پولدار ربطی نداره

همین سوالت نشون میده اگه به حرفت اعتقاد داشتی نمیپرسیدی هرچند ادم فقیر نمیتونه شاد باشه همش حرفای کلیشه ای اینستا و مجله های زرده

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
خب بستگی داره هدف فقط سیر شدن شکم باسه ی نه اگه اره برگ درختم ادمو سیر میکنهانسان هوشمند به چیزای دی ...

اب تو هاون میکوبی؟