2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاهایی که داروموش سوسک دارن

واقعا؟ فروشش ممنوع نیس؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

کاش اینم خوب شه جوونهیه بچه ۶ماهه دارهاما شنیدم خون بالا اورددو روزه کماس با دستگاه هوشیاری ۷بدون دس ...

جسمش دیگه پذیرای روحش نیست.... جسم نیاز به مراقبت داره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
جدی؟خوردش قشنگ؟بعد خوب شدش؟

خودش نه دختر عموش آره نمرد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اینم میگن از دهن خون بالا اورد

دارم فکر میکنم یه نفر تا کجا باید رسیده باشه که ارامش خودشو تو مرگ ببینه .بخدا گاهی فک میکنم ما اون دنیا بودیم مردیم اومدیم این دنیا که انقد سخت و دشواره

دکتر بهشون گفته تا۷۳ ساعت نمیتونم چیزی اصلا بگم

خدا لعنت کنه کسی رو که باعث شده انقد به دلش رنج واردبشه که این کار رو بکنه و انقد تحت فشار بوده 

یک دختر جوون چند وقت پیش ۱۶ ساله همین کار و کرد و مرد متاسفانه 

قرصه فیک بوده

آره وگرنه قرص برنج خیلی خطرناکه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2810