2777
2789

دوست من ۲۶ سالش بود دوتا بچه کوچیک داشت قرص برنج خورد توی بیمارستان معده رو شست و شو دادن گفتم خوبم بریم خونه برگشت بعد از ۳۰ ساعت یهو احساس تشنگی وحشتناکی کرد فقط میگف سریع آب برام بیارین آب و ک خورد سریع تموم کرد 

ولی حسرتش ب دلم موند......... یبار وقتی ذوقشو دارم بشه .....
خدا کنه اینم نمیره خدا به بچش ببخشدش

توکل به خدا 

خودکشی عاقبت بدی داره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب قرص برنج عطاری عا دارن برای شپشک نزدن بزنج و غلاتولی بعضی ها متاسفانه کارد به استخونشون میرسه می ...

اگه اینجوری باشه پس ما ها که برنج و غلات میخریم حتما جونمون در خطره فکر کن اون قرص یه ذره از پودش بیفته تو برنج 😥😓

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اگه اینجوری باشه پس ما ها که برنج و غلات میخریم حتما جونمون در خطره فکر کن اون قرص یه ذره از پودش بی ...

مگه قرص رو همینجوری میزارید تو غلات یا برنج؟اینجوری که احتمال داده پودر بشه و آدم بخوره.نمیزاری لای کاغذ یا پارچه؟

مگه قرص رو همینجوری میزارید تو غلات یا برنج؟اینجوری که احتمال داده پودر بشه و آدم بخوره.نمیزاری لای ...

نه بابا من این کارو نمیکنم ما همیشه حبه سیر می زاریم تو برنج برای جلوگیری از جانور زدن برنج ...منظورم مغازه دارها بود که میریم ازشون برنج میخریم 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اگه اینجوری باشه پس ما ها که برنج و غلات میخریم حتما جونمون در خطره فکر کن اون قرص یه ذره از پودش بی ...

همه نمیزارنو اگه هم بزارن تو به ظرف در دار میزارن و روی درشو سوراخ میکنن

برای همینه که میگن برنج که از بیرون میخرید خوب بشورین

وای یاد یکی از همشریهام افتادم ک قرص برنج رو با نوشابه خورده بود ک زودتر اثر کنه 😔 💔 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
عزیزم قرص برنج تقلبی باعث کما میشه درصد خیلی خیلی کم نجات پیدا میکنن اونم اگه شانس بیارن قرص برنج اص ...

درمورد تقلبیش نمی‌دونم ولی اصلش امکان ندارم طرف زنده بیاد بیرون، هیییی روزگار ایشالا هیچکس به ته خط نرسه 

تو آشناها دوتا خواهر با هم خوردن یکیشون معلوم نبود چجوری زنده موند یکیشون ولی مرد

الان یکی از دوستان گفت مثل اینکه تقلبی هم داره نمی‌دونم والا حداقل ایکاش تقلبیش بیاد تو بازار ک بنده خدایا فقط اون لحظه بتونن هیجانشون و خالی کنن

2810