2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی منبع موثق ثبت شده با لینک بده لطفا که برای شبکه های خبری این معجزه رو ارسال کنم

عزیزم قرص برنج تقلبی باعث کما میشه درصد خیلی خیلی کم نجات پیدا میکنن اونم اگه شانس بیارن قرص برنج اصل نباشع 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

کاش اینم خوب شه جوونهیه بچه ۶ماهه دارهاما شنیدم خون بالا اورددو روزه کماس با دستگاه هوشیاری ۷بدون دس ...

عمدی خورده یا قاطی  برنج بوده حواسش نبوده؟ 

خیلی کم پیش میاد .یه خنوم بود که خورده بود اما زود فهمیدن الان رو ویلچره فقط چشاش تکون میخوره .خیلی شانس بیاره باید
کل ارگان های داخلی بدن میترکه حتی از گوش های ادم خون میاد بیرون بدن تحت فشار میشه جوری که خودشون پشیمون میشن .خدا کمکشون کنه خوب شدن خبر بده 

منطقی نیست حرفتاگر خورده باشه که در جا میمیره مثل سیانور هست اگر هم سریع برسه بیمارستان معده شیت و ش ...

خیلی احتمال کمی داره زنده باشه .کمی خورده باشه چون من شخصی و میشناسم خورده اما زندس .البته رو ولیچر تا اخر عمر .اون مرگ راحت تره تا این زندگی 

منطقی نیست حرفتاگر خورده باشه که در جا میمیره مثل سیانور هست اگر هم سریع برسه بیمارستان معده شیت و ش ...

نمیدونم در همین حد میدونم شرایط خوب نبود نتوستم سوال پیچ کنم

دارن دیالیزش میکنن تو این دو رور

2810