2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر یکی از اشنا های ما خورد ولی همین ب ته حلقش رسیده بود اورد بالا خیلی شست شو دادن یکی دو روزم کما ...

کاش اینم خوب شه جوونه

یه بچه ۶ماهه داره

اما شنیدم خون بالا اورد

دو روزه کماس با دستگاه هوشیاری ۷بدون دستگاه ۱

چشاشو باز میکنه باز میره کما امروزم میگن پاشو تکون داد

کاش اینم خوب شه جوونهیه بچه ۶ماهه دارهاما شنیدم خون بالا اورددو روزه کماس با دستگاه هوشیاری ۷بدون دس ...

ناراحت نشی این حرفم از روی سنگدلی نیست ولی بمیره بهتره 

چون  تمام اعضا داخلی بدنش دارن نابود میشن زنده بمونه خیلی زجر میکشه

هر وقت دیدید کسی قرص برنج خورده وادارش نکنید استفراغ کنه بهش اب هم اصلا ندید،،،بهش مقدار زیادی پارافین مایع بدید اگه نداشتید مجبورش کنید شمع بجوئه و قورت بده اگه اونم نداشتید بهش روغن زیتون یا کنجد به مقدار زیاد بدید و سریع ببریدش بیمارستان

اشنای ما دو روزه تو کماس اخه

اون از بدشانساست و احتمالا ذره ذره ی وجودش داره زنده زنده آتیش میگیره، من عمم که عین خواهر برام عزیز بود این کارو کرد ساعت ۲ بعداز ظهر خورد و همون لحظه محتویات شکمش و با چیزای عجیب و غریب بالا آورد و تا فردا صبح حدودا ۴, ۵ صبح زنده بود و حرف میزد و زار میزد و می‌گفت نجاتم بدین دارم می‌سوزم و وقتی ب دکتر التماس کردیم ک ی کاری انجام بده سر تکون میدادم می‌گفت من خدا نیستم شاید ایشون اولین نفری باشم ک نجات پیدا کنن اما تا حالا کسی نتوانسته زنده بمونه و می‌گفت اونایی ک درجا فوت میکنن خیلی خوش شانسن

پسر یکی از اشنا های ما خورد ولی همین ب ته حلقش رسیده بود اورد بالا خیلی شست شو دادن یکی دو روزم کما ...

نه دروغه و محاله عزیزم شاید از نوع گیاهیش بوده ، ولی شیمیاییش اصلا نیازی ب قورت دادن ندارن با بزاق دهان ترکیب شه کار تمومه

اون از بدشانساست و احتمالا ذره ذره ی وجودش داره زنده زنده آتیش میگیره، من عمم که عین خواهر برام عزیز ...

وای حالم بد شد 

خدایا کاش خوب شه

از بچگیا رفت و امد خانوادگی داشتیم

2810