2777
2789
عنوان

از کجا میتونم یه دختر خوب پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 67 پست
حرف اینه داداشت خیلی حق انتخاب نداره، بنظرم به چهره متوسط رضایت بده ،هرچی عقب تر بیفته ازدواجش سخت ت ...

راضی هستیم بخدا فقط به دلش بشینه انشالله خدا کمکمون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوست خوبم ی دختری ک ۲۵ سالشه با داداشت که ۳۷ سالشه دو دنیای متفاوت دارن و به مشکل میخورن

بخدا نمیگیم بیست و پنج میگم مثلا بالاتر از سی نباشه مثلا سی باشه بیست و نه

اره چنبار رفتم اونا هم سن پایین چنتا پیدا کردم ولی خب قبول نمیکنن میگن داداشت بزرگه اصلا افتاده لایه ...

خب ببخشید راست میگن من زیر سی هستم اختلاف سنی خیلی زیاد میشه خب چند سال دیگه ۴۰ سالشونه برادرتون جسارت نباشه من حتی بابامم میگه خوب نیست بعد یعنی چی ۳۳ و ۳۵ ساله دختر سن ازدواجش گذشته؟ اتفاقا بیشتر درک میکنن همسرتونو الان سرعت تکنولوژی باعث شده اختلاف سن کمتر باشه بهتره

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
نه اتفاقا ملاکش اینه دختر به دل بشینه بانمک باشه خب اینم مرده دیگه مثل مردای دیگه دلش میخواد زنش خوش ...

خوشگل به دل بشین ینی چی؟ اخه دختر محجبه و بی آرایش چجوری به دلنشین باشه بنده خدا اصن اصل حجاب همینه حالا ریز نقش بودنو اینا رو میشه فهمید ولی دخترهای  پاک  اتفاقا یه جوری میرن بیرون که به دل نشینن من خدا شاهده اینارو رو دلسوزی میگم اخه داداش منم هی همینو میگفت اخر گیر عفریطه افتاد همون ساده ها که یه قیافه خیلی ساده دارن و دوسال کوچیکترن خیلی ارزشمندن خداشاهده

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
خب مگه قیافه مرد مهمه .عوضش خونه داره ماشین خوب شغل خوب داره از همه مهمتر چشم پاک هست اهل دوست دختر ...

۳۲ سالم بود وقتی اولین خونمو خریدم، الانم دو تا خونه و ماشین مدل بالا دارم، خرج دوتا خانواده رو میدم، برای برادرت اینکه خونه و ماشین داره و اهل مشروب و مواد نیست افتخارب نیست، میدونی اینها باید هایی که باید داشته باشه واقعا نمیدونم از چه سطح خانوادگی هستید و برادرت چه شغل و سمت و تحصیلاتی داره ولی به شخصه هرگز حاضر نیستم خواهر شوهرم انقدر دنبال یه عدد باشه. کمی متمدنانه فکر کنید ازین قالب بدوی بیرون بیاید

عزیزم به اعداد و ارقام گیر بدین سخت تر میتونین پیدا کنین، اخلاق مهمتر از سنش هست ،و اگر مذهبی هستین با ازدواج پیامبر با دختر ۴۰ ساله دقت کنین و نگید که بالای ۳۰ سال سن ازدواجشون گذشته، همین سی ساله ها سالم موندن و پیشرفت کردن ولی ۲۰ ساله ها با این وضعیت جامعه خدا میدونه که در خفا چه کارایی میکنن و دهنشونو پاک میکنن و بعد از ازدواجم چون سن شون کمه دنبال جنجالن و مهریه میذارن اجرا 

اینا رو من موفقیت نمیدونم این پول و سرماین که با کار و تلاش طی سالها بدست آوردم، موفقیت واقعی احساس ...

ولی برای من نیاز هام جورین الان موفقیت خیلی در گرو پوله🥺

دقیقا درست میگی عزیزم ولی دغدغه مالی ارامشو رفته رفته میگیره

میشه بپرسم شغلت چی بوده؟