2777
2789
عنوان

از کجا میتونم یه دختر خوب پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 67 پست
چون پسرای مذهبی هم دنبال خوشگل میگردن بختش بسته نیستمثل یکی از آشناها که حاجی هم بود بعد دنبال جنیفر ...

نه اتفاقا ملاکش اینه دختر به دل بشینه بانمک باشه خب اینم مرده دیگه مثل مردای دیگه دلش میخواد زنش خوشگل باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تو این سن ها چنتا رفتیم خدا غلط کردم ولی اصلا قشنگ نبودن حتی معمولی هم نبودن

ببین من کلی دختر خوشگل و با طراوت تو این سن و سال میشناسم 

طراوت و شادابی و زیبایی به سد نیست بیشتر به تغذیه و ورزش و روحیه س 

شما باید بیشتر بگردی 

اونی که قسمتش هست بالاخره پیدا میشه 

فک کن ۳۳سالمه مجردم مذهبی ام بانمکم تر گل ور گلم تهرانی ام هستم

کامنت هاتو خوندم عمرا با یکی مثل خانواده ی شما ازدواج کنم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اره چنبار رفتم اونا هم سن پایین چنتا پیدا کردم ولی خب قبول نمیکنن میگن داداشت بزرگه اصلا افتاده لایه ...

خب دوست خوبم ی دختری ک ۲۵ سالشه با داداشت که ۳۷ سالشه دو دنیای متفاوت دارن و به مشکل میخورن

ببین من تو ایتا آشنا شدم با همچین موردی فرمم پر کردم حالا خبر ندادن

خب لابد ملاکهای داداشتو قبول نکردن دیگه ازدواج دو طرفه اس نمیشه که فقط معیارای داداش شما مطرح باشه طرف مقابل هم برای خودش ملاک داره، ان شاالله خوشبخت بشه

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
خب برادرت هم از معیاراش باید کوتاه بیاد ،خودش که کامل نیست برای پسر ۳۷ساله دختر ۳۴ساله خوبه ،بعد جال ...

خب مگه قیافه مرد مهمه .عوضش خونه داره ماشین خوب شغل خوب داره از همه مهمتر چشم پاک هست اهل دوست دختر نبود اهل کثافت کاری جوونای الان نبوده اینا در قبال زیبا بودن دختر واقعا خواسته زیادیه خیلی عجیب هستین

خب لابد ملاکهای داداشتو قبول نکردن دیگه ازدواج دو طرفه اس نمیشه که فقط معیارای داداش شما مطرح باشه ط ...

والا معیار خواستی نداره بیچاره فقط محجبه و مذهبی و زیبا باشه همین ممنونم ازتون

خب مگه قیافه مرد مهمه .عوضش خونه داره ماشین خوب شغل خوب داره از همه مهمتر چشم پاک هست اهل دوست دختر ...

حرف اینه داداشت خیلی حق انتخاب نداره، بنظرم به چهره متوسط رضایت بده ،هرچی عقب تر بیفته ازدواجش سخت تر میشه

ببین من کلی دختر خوشگل و با طراوت تو این سن و سال میشناسم طراوت و شادابی و زیبایی به سد نیست بیشتر ب ...

ممنون میشم اگه تو اطرافت هست برام معرفی کنی شاید قسمت شده من یدونه برادر بیشتر ندارم خیلی غصه میخورم