2777
2789
عنوان

از کجا میتونم یه دختر خوب پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 67 پست
ولی برای من نیاز هام جورین الان موفقیت خیلی در گرو پوله🥺دقیقا درست میگی عزیزم ولی دغدغه مالی ارامشو ...

شغل الانم رو نمیگم چون بم حمله میشه ولی بدون من لیف بافتم فروختم، طی کشیدم، برا هم خوابگاهیام بند انداختم...من هر کار سخت و طاقت فرسا ولی با شرافتی که بگی کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم🥺 قلبم اکلیلی شد برات ک

من کاربر خیلی قدیمی سایتم بعضیا میشناسنم و از پیچ و خم و درد های زندگیم باخبرن، اون کامنت رو گذاشتم که بگم به استارتر دنیا عدد و رقم نباش، چرتکه ننداز که برات چرتکه میندازن، دنبال یه مفهوم ماندگار برای همسری برادرت باش❤

من کاربر خیلی قدیمی سایتم بعضیا میشناسنم و از پیچ و خم و درد های زندگیم باخبرن، اون کامنت رو گذاشتم ...

میدونم کاملا متوجه صحبتت شدم و خیلی جالب بودی برام از ادمای مث شما حس فوق العاده ای میگیرم

منم فکر کردم منظورت از سن ازدواجشون گذشته اینه  ک بزرگتر از داداشت بهتون معرفی میکنن 

ان شاءالله ک یه دختر خوب قسمت شما و یکیم برا داداش من پیدا شه 

اره سنشون ک میره بالا سخت پسندتر میشن 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

میخواید  تو گروه جهادی احیاگران سنت نبوی ثبت نامش کنید تو تهران چند تا شعبه داره و تو تلویزیونم چند بار نشونش داده ک جوونا رو ب هم معرفی میکنن .

بزنی گوگل میاره 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

میخواید تو گروه جهادی احیاگران سنت نبوی ثبت نامش کنید تو تهران چند تا شعبه داره و تو تلویزیونم چند ...

یه خانومی تو همین گروه ها هست تو ایتا فعلا یه نفر بهم معرفی کرده بهش می‌خوام زنگ بزنم فرم پر کردم تو ایتا