2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار مناسبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 59 پست
قلیونی نیستا مثلا میگم هفته ای یکی دو بار بیشتر اهل کافه و ایناست

کلا تجربه ثابت کرده آدم رفیق باز اهل زندگی نیست

ب نظرم دلی پیش نرو

با عقل تصمیم بگیر

مگه نمیگی با همکارش یه مدتی باهم بودن؟

ممکنه یه دفعه با هر روز دیدن اون خدایی نکرده هوایی شه و بعد کلی مشکل پیش میاد واست

به نظر من زندگی الانت حتی اگر سخت باشه رو با مشکلات بعد از ازدواج عوض نکن

چون حتی فکر کردن به این که شوهرت برگرده به دوست دختر سابقش سخته چه برسه به‌ واقعیتش

تو هنوز جوونی و میتونی موقعیت های بهتری داشته باشی

بعدشم طرف سه تا دوست دختر داشته و این ... 

یجوریه عزیزم🤐

همینکه صادقانه اینارو بهت گفته خب خوبه ولی اینکه اکسش همکارشه و دائم جلو چشمشه و هنوز میتونه تورو با ...

بالاخره شاید کارش عوض کرد یا منتقل شد شعبه دیگه شرکت

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دختر جون.چرا باید کات کنن..اخلاقش خوبه که دختره تو هوا میبرتش...اینا هشدار هستن..وقتی داری خودتو ...

خودش میگه تفاهم نداشتند کار و رابطه دخیل شدند از این حرفا نمیدونم زیاد وارد جزییات نشده منظورت اینه یه کاری این کرده؟

من دختر بودم قید کسایی که چیزی مصرف میکنن حتی تفننی ، رو میزدم

خودمم تفننی ماهی یکی دو بار شاید بکشم با دوستام

کلا تجربه ثابت کرده آدم رفیق باز اهل زندگی نیستب نظرم دلی پیش نروبا عقل تصمیم بگیرمگه نمیگی با همکار ...

رفیقاش هم بچه های خوبی هستند چند بار باهاشون بیرون رفتیم هم متاهل هستند هم نامزد توشون نمیدونم والا چکار کنم حالا دوست دختر داشتن به نظر من خوبه تجربه است خودم شوهر پخمه دوست ندارم اصلا ولی دلیل کات کردنش مهمه 

رفیقاش هم بچه های خوبی هستند چند بار باهاشون بیرون رفتیم هم متاهل هستند هم نامزد توشون نمیدونم والا ...

نداشتن دوست دختر به معنی پختگی نیست عزیزم

برای تجربه حداقل با ی نفر دوست باشه و بعد حالا راهشون از هم جداست و مشکلات زیاد میشه و باهم تفاهم ندارن کات میکنن میره ولی وقتی میشه سه تا این نشون میده که اون ادم از افراد زود خسته و دلزده میشه( ربطی به دختر و پسر بودن نداره کلی میگم) 

نمیدونم میتونم‌منظورم رو خوب برسونم یا نه

والا الان حس مسئولیت دارم نسبت بهت عزیزم

ولی من رفتار این آقا رو که نمیدونم چطوره

اما تو سعی کن زیاد تحت تاثیر زبون خوش و حرفای قشنگش رو نخوری بیشتر و درست تر فکر کن لطفا چون بحث یک ماه و دو ماه نیست بحث یک عمر زندگیه که اگر یه جایی دور از جون به مشکل بر بخوره تا مدت ها تاثیر منفی میذاره رو روان و زندگی اجتماعی آدم

حالا ازدواج کرد یه ماشین هم باباش داره خواهرش میتونه اون استفاده کنه

فکر کنم شما ازشون خوشتون اومده و ...😂

محاله وقتی گفتن ماشین نصف نصف بدن به پسره بگن دختره با ماشین باباش رفت و آمد کنه😂😂

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
فکر کنم شما ازشون خوشتون اومده و ...😂محاله وقتی گفتن ماشین نصف نصف بدن به پسره بگن دختره با ماشین ب ...

حالا یه ماشین چیزی نیست خو دختره هم شوهر میکنه دیگه احتمالا ماشین شوهرش برداره 😃